Cum poți fi coleg cu Dorel, cel mai cool motănel, la PIATRAONLINE

Vinerea trecută, după mult timp, am simțit emoția unui nou început, la un birou nou, la un job nou. După cum spuneam și în live-ul de pe Facebook (îl găsiți mai jos), anul acesta împlinesc 10 ani de când muncesc în București, timp în care am fost angajat 5 ani la o companie, iar acum sunt de aproape 5 ani în cea de-a doua. Așa că ziua de vineri, în care am fost angajat la PIATRAONLINE, avea să fie mai antrenantă și mai faină decât m-aș fi așteptat.

Desigur, l-am avut aproape mai toată ziua pe Dorel, motanul cel negru, angajat de 7 ani la PIATRAONLINE: nu de alta, dar caloriferul din spatele meu era biroul lui preferat – unul dintre ele, desigur, că doar el are birou mobil, prin tot showroom-ul de piatră naturală, care este și cel mai mare și modern din țară.

În clipul de mai jos am vorbit mai multe despre experiența mea de o zi ca angajat la PIATRAONLINE, fix pentru a înțelege mai bine, tu, cel care vrei să aplici la unul dintre joburile disponibile de mai jos:

  • CONSILIER VÂNZĂRI SHOWROOM A.K.A. THE FRIENDLY (INTER)FACE
  • SALES ACCOUNT B2B – CONSTRUCTORI, ȘANTIERE A.K.A. THE CONSTRUCTION WHISPERER
  • SALES ACCOUNT EXPORT LIMBA ENGLEZĂ A.K.A. EAGER SPEAKER
  • SALES ACCOUNT EXPORT LIMBA FRANCEZĂ A.K.A. EAGER SPEAKER
  • SALES ACCOUNT EXPORT LIMBA SUEDEZĂ A.K.A. EAGER SPEAKER
  • GRAFICIAN DTP A.K.A. WIZARD OF PRINT
  • GRAFICIAN WEB A.K.A. DIGITAL ARCHITECT

 

Platforma de recrutare lansată de PIATRAONLINE va fi folosită pentru a publica în mod constant job-urile disponbile în cadrul companiei astfel încât toți cei care doresc să devină #RockStars sunt invitați să acceseze pagina în mod constant pentru a verifica posturile disponibile.

Deci, dacă vrei și tu un birou cu vedere spre viitor (unde ai și un pat, cel din videoclipul de mai sus, situat în showroom-ul care găzduiește și birourile), aplică pe www.piatraonline.ro/angajari sau arată-i acest articol unui prieten care ar putea fi interesat. Dacă ai și alte întrebări, aici sunt, doar aruncă piatra. #badumtss

 

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns