0 Flares 0 Flares ×

Vinerea trecută, după mult timp, am simțit emoția unui nou început, la un birou nou, la un job nou. După cum spuneam și în live-ul de pe Facebook (îl găsiți mai jos), anul acesta împlinesc 10 ani de când muncesc în București, timp în care am fost angajat 5 ani la o companie, iar acum sunt de aproape 5 ani în cea de-a doua. Așa că ziua de vineri, în care am fost angajat la PIATRAONLINE, avea să fie mai antrenantă și mai faină decât m-aș fi așteptat.

Desigur, l-am avut aproape mai toată ziua pe Dorel, motanul cel negru, angajat de 7 ani la PIATRAONLINE: nu de alta, dar caloriferul din spatele meu era biroul lui preferat – unul dintre ele, desigur, că doar el are birou mobil, prin tot showroom-ul de piatră naturală, care este și cel mai mare și modern din țară.

În clipul de mai jos am vorbit mai multe despre experiența mea de o zi ca angajat la PIATRAONLINE, fix pentru a înțelege mai bine, tu, cel care vrei să aplici la unul dintre joburile disponibile de mai jos:

  • CONSILIER VÂNZĂRI SHOWROOM A.K.A. THE FRIENDLY (INTER)FACE
  • SALES ACCOUNT B2B – CONSTRUCTORI, ȘANTIERE A.K.A. THE CONSTRUCTION WHISPERER
  • SALES ACCOUNT EXPORT LIMBA ENGLEZĂ A.K.A. EAGER SPEAKER
  • SALES ACCOUNT EXPORT LIMBA FRANCEZĂ A.K.A. EAGER SPEAKER
  • SALES ACCOUNT EXPORT LIMBA SUEDEZĂ A.K.A. EAGER SPEAKER
  • GRAFICIAN DTP A.K.A. WIZARD OF PRINT
  • GRAFICIAN WEB A.K.A. DIGITAL ARCHITECT

 

Platforma de recrutare lansată de PIATRAONLINE va fi folosită pentru a publica în mod constant job-urile disponbile în cadrul companiei astfel încât toți cei care doresc să devină #RockStars sunt invitați să acceseze pagina în mod constant pentru a verifica posturile disponibile.

Deci, dacă vrei și tu un birou cu vedere spre viitor (unde ai și un pat, cel din videoclipul de mai sus, situat în showroom-ul care găzduiește și birourile), aplică pe www.piatraonline.ro/angajari sau arată-i acest articol unui prieten care ar putea fi interesat. Dacă ai și alte întrebări, aici sunt, doar aruncă piatra. #badumtss

 


Dă un like și-un share, mon cher!

No Responses to “Cum poți fi coleg cu Dorel, cel mai cool motănel, la PIATRAONLINE”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Primul tur audio și realitate virtuală într-un showroom de piatră naturală - bunescu.ro, un blog de Ionut Bunescu - […] anul trecut am fost angajat pentru o zi la PIATRAONLINE, cel mai mare magazin cu produse din piatră naturală…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *