Uber Eats, în curând, în România

După ce azi UBER a lansat UberGREEN (detalii mai jos), tocmai am aflat că urmează să avem și noi Uber Eats, un fel de Food Panda, HipMenu, Oliviera ș.a. doar că livrarea se va face prin parteneri, pe scuter, bicicletă sau mașină. Momentan, se pare că cei de la Uber caută livratori parteneri, care să dispună de scuter sau bicicletă, iar Bucureștiul apare deja în aplicația Uber Eats, în lista orașelor unde serviciul este disponibil, dar pe site încă nu.

Sunt tare curios care, cum va funcționa și ce prețuri de livrare vor exista, însă în același timp mă aștept la o campanie de promovare agresivă și mișto. Adresele mele de la birou și de acasă se află în afara zonei de livrare care este afișată, momentan, în aplicație, dar sper că harta se va extinde, cât să cuprindă măcar tot Bucureștiul.

 


 


 

 


 

Download Uber Eats pentru Android / iOS.

 

 

*** Uber a lansat în București UberGREEN, un nou serviciu cu mașini 100% electrice, cu 0 emisii de carbon. Serviciul pilot începe cu 20 de mașini Renault Zoe și își propune ca cel puțin 10.000 de oameni să folosească serviciul până la finalul lunii aprilie.

Prețul noului serviciu este același ca la UberSELECT: 1,65 lei tarif de bază/ 0,28 lei pe minut/ 1,65 lei pe kilometru. Tariful minim este 12 lei.

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns