De St. Patrick’s Day, un Guinness cu mine bei

Nu e niciun clickbait, e fix în pix chiar așa cum scrie-n titlu. Dacă ești în București, sâmbătă seara, pe 17 martie, după ora 20:00, ne putem intersecta prin puburile din centru unde vor fi petreceri Guinness. Și dau și o bere, dacă e. Deci, ce zici, te bagi?

Prima paradă a zilei Sf. Patrick a avut loc la Boston, în 1737, și a fost rezultatul imigranților irlandezi care își sărbătoreau țara de origine, cultura și mândria patrimoniului lor. Acest eveniment a fost transformat în parade anuale, în New York, Boston și Dublin.

Eu am început să petrec, în București, încă de când am făcut marea mutare la capitală, deci de prin 2009. Nu cred să fi ratat vreun an, iar acum, în 2018, voi fi unul dintre cei peste 70 de milioane de oameni, din 150 de țări, care îl vor sărbători pe Patrick, într-o mare petrecere globală.

  • În București poți celebra și tu St. Patrick’s Day, sâmbătă, 17 martie, în Kilkenny, Primus, St. Patrick, Terminus și The Harp.
  • În țară, vor avea loc petreceri la fel de mișto în Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea și Constanța.
  • Eu voi face un bar hopping, alături de o gașcă mișto de bloggeri, așa că zic să fiți pe fază, pe Facebook și Instagram, ca să vedeți unde putem ciocni un Guinness, împreună. Sláinte!

Ah, fun fact, cică nu în Irlanda se consumă cel mai mult Guinness, ci în Africa, procentul sărind de 30%, aici aflându-se trei dintre cele cinci fabrici de bere Guinness.

Acest articol are 3 comentarii

  1. biaggio

    Câte beri poți bea? să știm pe la ce ora te găsim 🙂

    1. Ionut Bunescu

      Eu beau câte pot. 🙂 Pentru tine, dacă e, dau o bere, după cum am și scris mai sus. Pe Instagram, la Instastories, o să poți vedea pe unde sunt.

Lasă un răspuns