Bloggeri VS Times New Roman – Baschet 3×3 în cadrul Raiffeisen Bank Bucharest Challenger

Weekend-ul ăsta e plin de evenimente, corect, dar pe zi ai o singură variantă perfectă: vii la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, a șaptea ediție, ce are loc la ParkLake Shopping Center, și care va reuni echipe de top din clasamentul mondial FIBA 3×3 World Ranking.

Cele 16 echipe masculine se vor lupta pentru premii totale în valoare de 20.000 de dolari și calificarea în circuitul mondial FIBA 3×3 World Tour. În premieră, va fi organizat și turneul profesionist feminin 3×3 Bucharest Women Master, cu premii în valoare de 5.000 de dolari, la care vor participa opt echipe.

Acum să revenim la lucruri mai puțin serioase, adică adevăratul meci important al zilei de sâmbătă, 11 august 2018, ce va reuni echipa glorioasă a bloggerilor (Alex Ciucă, Andrei Cismaru, Radu Constantin și cu mine). Pfoa, m-am teleportat direct în prima zi de liceu, când aveam, în sfârșit, teren de baschet în curtea școlii și nu mă mai opream din bătut mingea în pauze. Eh, acum trebuia doar să nu mă mai opresc din bătut echipa TNR, unde membrii nu sunt chiar TiNeRi, ci doar ceva mai amuzanți decât mine.



Așa că dacă vreți să vedeți adevăratul Challenger din online, sâmbătă, 11 august, de la 18:00, la Park Lake, ne vedem pe teren! Ah, iar dacă ești pasionat de baschetul 3la3, atunci probabil știi că din 2020 devine disciplină olimpică, cei de la Sport Arena Streetball contribuind la această mare realizare. Eu voi participa la invitația Raiffeisen Bank, care este partenerul Sport Arena Streetball de peste 10 ani și, cu ajutorul lor, am ceva super tare pentru voi: două mingi cu autograful lui Dusan Bulut, numărul 1 mondial în clasamentul 3×3 FIBA, masculin-individual. Detalii despre concurs, aici, în postarea dedicată de pe Facebook. Bulut vine la București și împreună cu mine vom înmâna premiile, live, sâmbătă, asta în caz că nu te-am convins deja să vii să veci meciul 3×3 Bloggeri x Times New Roman! :))

Baschetul 3×3 se prezintă bine în România, cu peste 5.000 de jucători în baza de date 3la3.ro, la meciurile din turneu participă peste 2.000 de spectatori, în fiecare zi, iar în timpul acestora vor exista și numeroase concursuri și activități pentru spectatori. Gata, te-am convins, da? Concursul e AICI, și ne vedem sâmbătă la Park Lake!

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns