Noul iPhone (iPhone XS) va fi prezentat pe 12 septembrie 2018, posibil și Apple Watch Series 4

Ca în fiecare an, din 2012 încoace, Apple prezintă noul iPhone în septembrie, anul acesta tot pe 12, la fel ca în 2017. Se pare că cei de la 9to5Mac ar fi obținut o fotografie reală a celor două iPhone XS, de 5,8” și 6,5”, dar și o fotografie a noului Apple Watch (Series 4).

Tot cei de la 9to5Mac cred că noul iPhone XS va fi disponibil și în varianta Gold, ceea ce este foarte probabil, trebuie să te deosebești de săracii cu iPhone X, nu? (#trolololo). Nu mai este menționat nimic despre un posibil cheap iPhone, dar nu se știe niciodată, rămâne să vedem pe 12 septembrie. Unele zvonuri spun de un iPhone cu ecran LCD de 6.1”.

Anul ăsta zic pas, rămân cu X și Watch Series 3, deși Apple Watch Series 4 are un ecran nou, mai mare și mai mișto (se pare că e cu 15% mai mare, pentru ambele variante, de 38/42 mm). Au fost reduse dimensiunile ramei, au plusat la numărul de complications disponibile pe analog face (în imagine se văd chiar opt, acum având ecran suficient pentru a fi desfășurate). Ah, și se pare că între buton și coroniță a mai apărut un microfon, iar crown-ul diferă puțin, în timp ce curelele posibil să rămână aceleași, ca și până acum. Deci, ce zici, cum ți se par? 😀

 

 

 

Sursa: 9to5Mac

Acest articol are 2 comentarii

  1. iuli

    uu acelasi telefon dar bani mai multi. Sa faca prostii rate si randuri 🙂

Lasă un răspuns