Prima mea imprimantă

Primul calculator mi l-au luat ai mei, pe la 16 ani, primul laptop mi l-am luat eu, pe la 24 de ani, însă anii au trecut, laptop-ul l-am schimbat, la fel și PC-ul, numai imprimantă n-am avut niciodată, iar asta trebuia să se schimbe, cumva.

Și cum să-mi aleg prima mea imprimantă, neavând cunoștințele necesare pentru a stabili (de unul singur) care e cea mai bună și cea mai potrivită pentru bârlogul bunescian, dacă nu prin recomandare și testare? Am văzut la senior Crivăț că a scris despre o imprimantă laser, mono, cu un toner care costă 99 de lei și care printează 1500 de pagini (alb-negru, desigur) și am zis să arunc o privire mai amănunțită.

Suna bine varianta laser (frate), dar parcă voiam și color, că de, dacă tot e prima imprimantă, să fie ca shaorma, cu de toate. Și cu scaner, și cu port USB, și cu WiFi, ca să n-o țin legată de unitate, că îmi dădea Diana cu ea-n cap, cu cartușe ieftine și care se pot schimba/reumple ușor și să n-am niciun stres. Așa că am ajuns la varianta finală, un multifuncțional, domne, care are toate cele enumerate mai sus, viteză de imprimare bună și a venit cu bonus: aplicație mobilă (iOS/Android) din care dau print WiFi la ce vrea mușchiu’ meu, din smartphone.

Imprimă repejor, până la 11 pagini alb-negru pe minut și până la 6 color. Are 4 cartușe, unul negru și trei colorate, cu care imprimi, ține-te bine, până la 6.000 de pagini mono și 5.000 color! Imprimanta vine cu cartușe în dotare, ba chiar cu două negre. Deci 10.000 de pagini mono, adică o viață de om, pentru mine! :))

Cartușele sunt chiar ieftine, câte 30 de lei cele colorate, 40 de lei cel negru, iar multifuncționalul are un preț decent pentru tot ce știe să facă, 850 de lei. Dai un ban, dar stai în față, vorba unui prieten care mi-a recomandat Brother: “Boss, reparatorii de imprimante nu suportă Brother, că nu se strică mai deloc, dacă nu chiar niciodată!”.

Detalii complete despre ea găsiți aici, iar de cumpărat o găsiți aici, acum are și o mică reducere. Cu plăcere, vă pupă John.

.

Acest articol are 5 comentarii

 1. Adrian

  Cele de la Hp sunt compatibile cu AIR Print de la Apple ( nu ai nevoie de aplicație ) . La servici am de la Lexmark ( nu știu prețul pentru cartuș ) dar este foarte buna

 2. AndreiX

  Sefu’ceva nu se „leaga”.La imprimanta matale cu un cartus toner negru de 40 lei imprimi pina la 6000 de pagini dupa cum zisasi iar la monocroma Crivatului imprimi cu 99 lei 1500 pagini.Mie imi da cu virgula.

  1. Ionut Bunescu

   Șefu’, păi sunt câteva diferențe, principala e că a lu’ Crivăț e laser. 🙂

   Plus că a lui e mai ieftină.

   1. AndreiX

    In cazul asta varianta pe care ai mers pare mult mai buna chiar daca nu e laser.Intrebarea e daca la o utilizare mai redusa nu apar probleme cu cerneala.Am avut un HP ieftin cu cartuse noi.Nu am utilizat-o cateva luni bune si s-a uscat cerneala pe traseu pe undeva.Nu a mai putut fi curatata.

    1. Ionut Bunescu

     Eh, la banii ăștia, e destul de smart, adică are un sistem care previne uscarea cernelii, motiv pentru care imprimanta stă tot timpul în priză, pornită, iar la intervale prestabilite iese din stand-by și face niște magie cât să păstreze cerneala ok.

Lasă un răspuns