Lucrări de modernizare pe Magistrala Pipera-Berceni (31 august – 3 septembrie 2018)

Dragi concetățeni ai urbei patronate de duamna, dacă folosiți metroul, vedeți că de vineri, 31 august, până luni, 3 septembrie, e ceva deranj la metrou, pe magistrala 2, Pipera-Berceni. În această perioadă se vor efectua lucrări de modernizare și înlocuire a aparatelor de cale (macazuri, NU macaze, cum scrie Metrorex pe în comunicat).

VINERI, 31 august 2018

  • Dacă vii dinspre Berceni spre Pipera, va trebui să cobori la Aurel Vlaicu și să iei un alt tren spre Pipera, de pe același peron, de la aceeași linie sau linia vecină.
  • În orele de vârf, intervalul de circulație pentru tronsoanele Berceni – Aurel Vlaicu, respectiv Aurel Vlaicu – Berceni, va fi de 5-6 minute și de 8-9 minute în restul zilei. Deci de la 2-3 minute, la 5-6, e cam dublu timpului de așteptare, așa că se anunță o zi de vineri horror.
  • Pe tronsoanele Aurel Vlaicu – Pipera, respectiv Pipera – Aurel Vlaicu, intervalul de succedare a trenurilor este de 10 minute la orele cu vârf de trafic și de 16 minute în restul zilei. Ole, păi nu ajungem noi la prânz la birou, nu facem un meeting pe peron la Aurel?

În weekend, adică SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ, 1 și 2 septembrie 2018

  • Dacă vii dinspre Berceni spre Pipera, va trebui să cobori la Aviatorilor și să iei un alt tren spre Pipera, de pe același peron, de la aceeași linie.
  • Intervalul de circulație pentru tronsoanele Berceni – Aviatorilor, respectiv Aviatorilor – Berceni, va fi de 8 minute. E weekend, e ok.
  • Pe tronsoanele Aviatorilor – Pipera, respectiv Pipera – Aviatorilor , intervalul de succedare a trenurilor este de 16 minute. Ca pe magistrala M1 uneori (hă).

Călătorii vor fi permanent informți prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar și prin cel din stații. Acum să vedem vineri dimineață, cum postăm cu toții pe Facebook, cum va fi la Unirii, al Victoriei sau la Aurel Vlaicu, pe peroane.

Lasă un răspuns