Unde găsesc perne de calitate, cu puf și pene de gâscă?

Dragi copasageri internauți, ajutați un frate care are nevoie de o recomandare, că navigatul pe www nu este întotdeauna de ajutor, tot de un om ai nevoie, mai ales în cazuri de genul acesta.

Treaba e simplă, după ce am tot testat perne no name, din alea ieftine de la IKEA, unele uzuale de la English Home, apoi două tipuri de la Dormeo, a fost nevoie de doar o vacanță în SUA, unde în NY am dormit în cel mai tare pat ever, vorba lui Mariciu, te trezeai ca nou, în fiecare dimineață, chiar dacă în ziua anterioară mersesei peste 20 de km.

Așadar, vreau să găsesc niște perne care să fie ca alea care mi-au resetat sistemul de valori în ceea ce privește un somn de calitate pe o pernă bună. Da, știu, nu voi găsi fix la fel, dar măcar se apropie de ele. Iar cerințele sunt simple:

  • să fie disponibile în formatul 50 x 70 cm
  • să fie din pene și puf de gâscă
  • să nu miroasă urât, cum am pățit cu unele într-un magazin. Ok, erau 40-50 de lei bucata, am înțeles că unele bune sunt 200-300 de lei, sunt dispus să plătesc atât, dar să nu miroasă, să aibă suficientă umplutură și să fie de calitate.
  • să pot testa pernele, adică aș prefera să le cumpăr dintr-un magazin fizic, nu online

Așadar, dacă dormiți pe niște perne cu puf și pene de gâscă, de pe care vă ridicați dimineața complet odihniți, faceți un munte de bine și împărtășiți informația și cu mine. Vă pupă John!

UPDATE – mai multe sugestii și comentarii, aici și aici.

Acest articol are 5 comentarii

  1. dan

    Salut,

    Incearca in magazinul Obor, (nu mai stiu exact locul) eu de acolo le-am luat. Bine, le-am luat acum vreo 5 ani, dar sunt super ok si acum. Aceeasi dimensiune cum cauti si tu, din puf de gasca. A fost in jur de 200 lei bucata.

  2. Cristina

    Buna Ionut, cam tarziu, dar noi suntem ceea ce cauti! 🙂 La Poohy poti gasi perne, toppere si pilote din puf natural de gasca sau de rata. Iti stam la dispozitie daca ai intrebari sau doar vrei doar sa ne saluti 😛 O zi faina iti dorim!

Lasă un răspuns