Primul tur audio + realitate virtuală într-un showroom de piatră naturală

Dacă anul trecut am fost angajat pentru o zi la PIATRAONLINE, cel mai mare magazin cu produse din piatră naturală din țară, acum am revenit în vizită la o premieră în nișa lor, lansarea primului tur audio și realitate virtuală pentru vizitatorii showroom-ului.

Adică showroom-ul de peste 1.800 de mp poate fi mai ușor și mai captivant de vizitat dacă retrăiești experiența de muzeu, cu ajutorul unui audio tur. Desigur, eu m-am oprit puțin la grătare și accesorii, CSF? :)) Însă ai la dispoziție 59 de track-uri cărora le poți da play, cât admiri și îți cauți materialele perfecte pentru casa ta, din peste 1.500 de repere.

Experiența din showroom-ul PIATRAONLINE este completată de modulul VR, prin care clienții pot interacționa într-un mod inedit cu produsele expuse și pot face o incursiune în apartamentul #dreambuilders (detalii aici). Am testat și eu aplicația de realitate augmentată, prin care poți să transformi totul într-o joacă, uitând de stresul alegerii atunci când trebuie să decizi din ce material va fi pardoseala, ce culoare va avea baia, cum se va prezenta piesa de rezistență (grătarul) și altele. Dă un play să vezi cum a fost:

 

În plus, pe lângă audio turul și experiența VR 360, în showroom are loc și un tur al faptelor bune, în campania Rock Star for Good Causes, prin care poți să experimentezi culturile lumii și contribui către o cauză nobilă, printr-o simplă poză. Prin ROCK STARS FOR GOOD CAUSES, pozează cornerul țării care ți-a plăcut cel mai mult și postează-l pe Facebook / Instagram cu hashtag-ul corespunzător (#SPAINontherocks, UKontherocks etc). Fiecare like, comentariu sau share pe care îl primești va fi convertit într-o sumă de bani, astfel:

1 love=1 Euro
1 comment=2 Euro
1 share=3 Euro

Banii astfel strânși vor fi direcționați prin intermediul Fundației Inovații Sociale Regina Maria către 50 de copii cu dizabilități care vor beneficia de tratament stomatologic gratuit.

 

PIATRAONLINE – București, Aleea Teisani, nr. 137 A /// www.piatraonline.ro

Lasă un răspuns