Câștigă o excursie în spațiu #PeBarbaTa

Mi-aduc aminte și acum de momentele când stăteam în tocul ușii de la baie și îl priveam pe tata cum se bărbierea. Aveam doar câțiva anișori și priveam mereu curios cum făcea, ca prin magie, spumă de ras cu ajutorul unei pensule stufoase. Avea un aparat clasic, cu o singura lamă ce se prindea cu ajutorul unui sistem cu filet. Eh, nostalgie, amintiri, însă acum lucrurile s-au schimbat puțin.

Eu, de exemplu, am început să mă bărbieresc prin clasa a 9-a, folosind un aparat de ras cu trei lame. Adolscent fiind, tenul meu nu se înțelegea prea bine cu lamele, iritația fiind mereu prietena mea nedorită. Am rezistat, însă, tot liceul, iar în facultate mi-am cumpărat primul aparat electric de bărbierit. Primele două săptămâni (cele de acomodare a pielii cu noul tip de bărbierit) au fost puțin usturătoare, dar apoi cine avea pielea tenului fină ca de bebeluș? În caz că nu știați/ nu ați utilizat niciodată un aparat de bărbierit electric, sistemul de lame și si te ajută la un bărbierit sub nivelul pielii, prin presare, sita pune presiune pe piele, iar firele de păr sunt puțin ridicate, astfel încât tăiere se face puțin sub nivelul pielii, astfel se obține rezultatul de piele fină ca de bebeluș.

În ultimii ani, am devenit fan al aparatelor multifuncționale, gen cele care au accesorii pentru bărbierit, tuns şi îngrijire (exemplu Aparatul 3 in 1 Philips Click & Style YS534/17). Așa am grijă săptămânal de barba pe care o port cam de prin 2009 și mă îngrijesc și de restul părului corporal, deci win-win-win, 3in1. Astfel poți obține foarte uşor o piele netedă, un aspect nebărbierit perfect şi un corp îngrijit. Include trei accesorii separate: pentru bărbierit, tuns şi îngrijire, îl alegi pe cel dorit, îl fixei în mâner, îl pornești și gata! Dacă te regăsești în tiparul tânărului dinamic și dornic de noi provocări (mai ales cele legate de stil), atunci aparatul Click&Style este exact ceea ce ai nevoie.

Apropo de asta, dacă vreți un aparat de bărbierit pentru o barbă ceva mai „matură”, vedeți la NwRadu un review detaliat al aparatului de bărbierit Philips seria 9000, a cărui tehnologie a fost special dezvoltată pentru a satisface nevoile și celor mai pretențioși bărbați.

CONCURS

Nu trebuie neapărat să achiziționezi un aparat de bărbierit pentru a intra în Provocarea Spațiului. Și pentru că știu că îți dorești să fii românul care va zbura în spațiu, mai exact la 60 de km altitudine, îți spun doar atât: Cum ar fi să te bărbierești în starea de impoderabilitate? Cool, n-ai avea niciun stres cu un aparat electric, neavând nevoie de apă care să curgă ori spumă care să iasă dintr-un tub. A mai rămas puțin timp, așa că răspune la întrebarea Tu ce ai vrea să faci în spațiu? și poți câștiga excursia vieții tale (detalii aici).

Acest articol are un comentariu

  1. Catalin

    Tot YS534 am si eu, e chiar misto!

Lasă un răspuns