Portret de familie bunesciană

Yay, a venit din nou perioada în care are loc evenimentul Portret de familie, care pentru noi, Buneștii, are o semnificație de suflet, căci participăm și ne pozăm frumos încă de la prima ediție, din 2011, anul în care am făcut heart bump cu Diana (damn, cât timp a trecut!).

În decembrie 2011, deși ne cunoșteam de doar trei luni, am făcut simpatica fotografie de mai jos, pe care am și repostat-o pe Facebook, acum câteva zile. Chiar dacă eram de abia la început, și nu știam ce ne rezervă viitorul, se pare că astrele s-au aliniat, Mercur n-a fost deloc în retrograd, iar noi tocmai am aniversat opt ani de când suntem împreună.

 

 

Evoluția relației noastre (a firelor de păr albe pe la perciuni și în barbă, la mine, și frumusețea înfloritoare a Dianei) s-a văzut cel mai bine în fotografiile care au urmat. Dacă în 2012 eram aceiași copii din 2011, în 2015 eram deja adolescenți simpatici.

 

 

 

 

Iar în 2017 și 2018, aveam verighete pe degete și Diana îmi furase deja numele de familie.

 

 

Acum, după opt ani, uitându-mă la fotografia de mai jos, tot ce pot să spun e că mă bucur enorm să am alături cea mai minunată soție care poate exista, iar în 2020 sau 2021, cine știe, poate vom fi trei în Portretul de familie bunesciană.

 

 

În acest an am dat curs invitației Hochland, care este partener principal Portret de familie, așa că tot ce mai am să vă spun e că ar trebui să vă grăbiți, dacă vă doriți și voi fotografii faine, ca ale noastre. Până duminică, 15 decembrie (inclusiv), sunteți așteptați cu familia voastră, alături de cățel, purcel, pisicel, șoricel etc la WE Cafe, în București, Strada Spiru Haret 19, între orele 18:00 și 21:00.

Lasă un răspuns