Outlet bunescian – haine la reducere [2]

Știu, a trecut ceva timp de când am scris primul articol Outlet bunescian, dar acum jur pe roșu că vom face mai des o selecție de haine la super reducere, cel mai probabil lunar. Așadar, astăzi avem câte 10 produse pentru femei/bărbați care merită cumpărate și care nouă, buneștilor, ne plac.  Am ales haine, accesorii, încălțăminte și ce ne-a mai făcut cu ochiul – pe unele le-am și băgat în coș și comandat deja. Spor la cumpărături și dați-ne un semn, pls, dacă v-am nimerit gusturile și portofelul. Ah, la finalul articolului avem un cod de reducere pentru voi, care se aplică și la produsele deja aflate în promoții.

Recomandări pentru femei

Pregătite de festivaluri, fetelor? Am selectat niște super cercei, perfecți pentru aproape orice ocazie. Aici găsiți întreaga colecție, cu prețuri începând de la 17,9 lei.

GUESS JEANS – CERCEI – 129 de lei (reduși de la 189 de lei)

Nu există “prea multe perechi de Converse”, așa că unii cu talpa înaltă, colorată și cu sclipici sunt buni pentru orice festival. Eu deja i-am adăugat în colecția mea.

CONVERSE – TENISI – 279 de lei (reduși de la 399 de lei)

Dintre perechile mele favorite de jeanși, vi le recomand pe cele două de mai jos:

WRANGLER – JEANSI W27HSZ51L – 259 de lei (reduși de la 319 lei)

LEVI’S – JEANSI 711 – 349 de lei (preț excelent pentru Levi’s)

De când m-am apucat de Zumba, mai arunc un ochi și peste articolele sportive, iar colanții ăștia sunt foarte faini și la un super preț.

ADIDAS ORIGINALS – COLANTI – 139 de lei

Eu, de fel, sunt o persoană foarte colorată, iar cei de la DESIGUAL au articole fix pe gustul meu.

DESIGUAL – BLUZA – 139 de lei (redusă de la 279 de lei)

De obicei, îmi cumpăr vara geci pentru iarnă, dar aceste două geci superbe au prețuri excelente!

MANGO – GEACA FIONA – 149 de lei (redusă de la 399 de lei)

ANSWEAR – GEACA – 139 de lei (redusă de la 299 de lei)

Bună de pus la pantaloni sau în talie, cureaua de piele neagră este un must have, iar una de la Ralph Lauren la prețul ăsta, mai rar.

LAUREN RALPH LAUREN – CUREA DE PIELE – 179 de lei (redusă de la 239 de lei)

La festival, la școală sau chiar la birou, ai nevoie de un ghiozdan de genul ăsta:

DESIGUAL – RUCSAC – 239 de lei (redus de la 369 de lei)


Recomandări pentru bărbați

Uite acum vine perioada festivalurilor, și sigur ai nevoie de o borsetă pentru telefon, baterie externă, un cablu, niște bani, act de identitate, alea-alea.

GUESS JEANS – BORSETA – 129 lei (redusă de la 209 lei)

De mult tot căutam un ghiozdan/rucsac super încăpător, din material subțire, care să aibă și buzunar pentru laptop de 15”, dar și mult spațiu suplimentar. Și l-am găsit, ba chiar îl am de o săptămână și e fix ce trebuie.

NIKE SPORTSWEAR – RUCSAC – 99 lei (redus de la 129 lei)

Da, știu, iarna adevărată ne-a cam ocolit, dar eu tot în geci lungi cu glugă îmi fac treaba, zi de zi, mai ales că dimineața e răcoare. Mai multe articole de la Medicine, aici.

MEDICINE – GEACA HIP & RAW – 139 de lei (redusă de la 369 de lei)

Acum vreo doi ani, am descoperit brandul ONLY & SONS, iar de atunci îmi tot cumpăr câte ceva, o geacă, o cămașă, iar la jeanși sunt super tari, prețuri mișto și croieli faine + materiale bune. Prețurile jeanșilor pleacă de la 69 de lei (la reducere) – întreaga colecție pentru bărbați, aici. Iar geci mișto, aici.

ONLY & SONS – JEANSI – 119 lei (reduși de la 239 lei)

ONLY & SONS – GEACA – 59 de lei (redusă de la 189 de lei)

ONLY & SONS – GEACA – 89 de lei (redusă de la 189 de lei)

Ador încălțările din piele întoarsă crem, iar pantofii sport de mai jos sunt super mișto! Mai multe produse Big Star, aici.

BIG STAR – PANTOFI – 119 lei (reduși de la 179 lei)

Acum o să continui cu încălțările, căci sincer să fiu, cel mai des asta îmi cumpăr. De exemplu, FILA ăștia sunt foarte tari și au preț al naibii de bun.

FILA – PANTOFI ORIGINAL FITNESS – 139 de lei (reduși de la 399 de lei)

Iar când vine vorba de ASICS, dau cu love direct, de abia a început anul și deja mi-am cumpărat două perechi, printre care și cea de mai jos, chiar dacă nu e la reducere, dar modelul e prea mișto. Întreaga colecție, cu prețuri începând de la 179 de lei, aici. Ah, iar pentru cine vrea niște încălțări de cursă lungă, all black, care merg la orice, am imediat o recomandare, la preț excelent.

ASICS TIGER – PANTOFI GEL-BND – 369 de lei

ASICS TIGER – PANTOFI JAPAN S – 219 lei (reduși de la 319 lei)

Iar New Balance au fost prima mea iubire, pantofii sport care m-au deturnat de la zeci de perechi de teniși, către ceva mult mai comod. Iar când frumusețile de mai jos sunt 199 de lei (de la 349 de lei)… nu prea mai stai pe gânduri. Întreaga colecție, aici.

NEW BALANCE – PANTOFI MS215IS

Iar dacă vă plac și vouă ghetele sport, care țin de cald la glezne, cât să cadă bine pantalonii peste, Kappa la numai 119 lei (de la 179 de lei) cum sună? Întreaga colecție de încălțăminte Kappa, de la 119 lei, aici.

KAPPA – PANTOFI MANGAN

Pentru ultima propunere am lăsat o nouă descoperire, la recomandarea unei prietene, care de 10 ani poartă doar papuci/șlapi de la Havaianas. Adevărul e că aveam unii mai vechi ce mă rodeau la fiecare purtare, mereu aveam răni, mai ales dacă mergeam câteva zile la plajă. Așa că începând de anul acesta, am făcut switch-ul către Havaianas. Au modele chiar mișto, cu prețuri începând de la 59 de lei (la reducere), iar cei pe care mi i-am cumpărat eu, cu Marvel, sunt 99 de lei, reduși de la 119 lei. Garantez, cei mai comozi șlapi ever!

Iar la final, după cum am promis, avem un cod de reducere pentru voi, e valabil până la 28 februarie, vă oferă 10% reducere la articolele de pe answear.ro, se aplică și extra reducerilor deja existente, o singură excepție fiind, nu poate fi aplicat codul pentru anumite branduri premium (dacă aveți nevoie de mai multe detalii, dați un semn pe Facebook, Instagram, mail și discutăm). Spor la cumpărături și vă recomandăm să vă grăbiți, stocurile se cam epuizează rapid!

COD REDUCERE 10% pe answear.roBUNESCU10

(valabil o singură dată per utilizator, până la data de 28 februarie 2020)

Lasă un răspuns