Telekom Romania a lansat pachetul gratuit ”Continuitatea afacerii”, prin care susține munca de acasă a business-urilor autohtone

După ce săptămâna trecută vă povesteam despre cum Telekom oferă Internet gratuit 4G și licențe în platforma educațională Adservio pentru profesori, elevi și părinți, până la finalul anului, acum am revenit să spun despre un pachet fain, lansat pentru mediul business.

 

Pe scurt, Telekom (împreună cu partenerii săi strategici) a demarat planul de acțiune ”Continuitatea afacerii” și pune la dispoziție un pachet de soluții certificate, ușor de utilizat și activat. Iar în această perioadă grea, orice ajutor de acest fel este mai mult decât bine venit.

Pachetul Telekom ”Continuitatea afacerii”, oferit gratuit pentru 3 luni, include conectivitate mobilă nelimitată, voce și net 4G, securitatea dispozitivelor cu licențe Norton Security Online, iar pentru susținerea colaborării la distanță prin audio și/sau videoconferințe puteți alege între soluțiile Microsoft Teams sau Cisco Webex.

Orice business din Romania poate beneficia de acest pachet, iar mai multe detalii găsiți aici.

Lasă un răspuns