Pufliciul din odaie

Cum, nu știi ce e ăla un puflici? Nu iegzistă așa ceva! Sincer să fiu, nici eu nu știam ce e ăla puflici până acum câteva zile, dar tot ce pot să spun este că stau în acet moment pe el și e tare confortabil. Cred că e cel mai colorat lucru din apartamentul meu (da, normal, chirie) și toată lumea vrea să îl cunoască.

Mi-ar plăcea tare mult să am un animal în casa mea, dar, cum stau în chirie, posibilitățile de personalizare ale camerei nu includ și prezența vreunui patruped, plus că unui animal îi stă cel mai bine într-o curte cât mai mare. Așa că mă pot rezuma la aranjat una-alta între cei patru pereți, pentru a putea fi zen. Mereu mi-am dorit o casă unde tot mobilierul să fie doar alb și negru, o casă de adult, pentru atunci “când voi fi mare”. Dar, momentan, vârsta și mintea încă îmi mai permit să port teniși mov, să am un fotoliu colorat, să desenez pe canapea, pe principiul – pot să ud și canapea, proprietara nu se supără. Oi fi eu mic, dar canapeaua n-o mai ud, însă dacă vreau să scriu pe ea, o fac!

  

Știu că nu mă prea descurc la desenat, niciodată nu m-am priceput, sunt un bun copy, nu un bun art 😛 Dar, după ce i-am colorat rummy-ul tatălui meu, am învățat ceva: NU desena ceva prin/din casă pe care nu-l/n-o poți șterge, asemenea unui mic infractor, nu trebuie să lași urme. În pozele de mai sus mi-am făcut de cap pe o bucată de material Magic (cel mai cel de la Neoset) care chiar că are niște proprietăți magice. Cine s-ar fi așteptat ca după ce am pictat o operă de artă, să pot șterge cu un șervețel umed toată minunăția. O canapea învelită cu un astfel de material e un lucru magic pentru orice părinte, asta e clar. Costă puțin mai mult, dar calitatea face diferența.

 

Ce e super tare la Neoset:

  • Ai garanție între 1 și 10 ani la mobilier, ceea ce înseamnă că dacă s-a stricat defectul, canapeaua îți va fi reparată gratuit, iar dacă ai trosnit-o tu de la prea multă dragoste sau copilul a sărit pe ea până când i-a rupt un picior sau un mâner, ai garanția că vei primi acasă piesa dorită (contra cost, de data asta).
  • Oferă mobilier modular, adică dacă ai pus ochii pe un pat, iar el nu încape prea bine în spațiul dorit, se modifică după bunul tău plac și după colțurile pereților, no problemo!
  • Și cel mai tare e serviciul de consultanță care este gratuit în momentul actual, adică vine un specialist la tine acasă și te ajută să te hotărăști la mobila ideală pentru căminul tău.

Neoset, unul dintre cei mai mari jucători pe piața europeană de mobilă premium, s-a relansat pe piața din România prin deschiderea unui nou showroom în Pipera (șoseaua București-Nord, nr.7). Deși vedeam, până acum, Neoset ca pe un magazin de mobilă scumpă, părerea mi s-a schimbat puțin când am ajuns să văd detaliile care îi deosebesc de concurență, calitatea care face întotdeauna diferența alături de design-ul mobilierului ce te face să zici pe loc VREAU! Și aia, și aia, ba chiar și aia!

       

Ăștia sunt puflicii (cei mari), iar eu sunt fericitul posesor al celui cu benzi desenate! E animalul meu de companie, stă bine în chirie, nu face mizerie, stă acolo unde îl pun și nici nu cere de mâncare, ca să nu mai spun că nu mușcă!

 

Cado, pentru cine își dorește ceva din minunățiile de la Neoset (pagina de FB te ajută cu mai multe poze), ofer un voucher cu 20% discount pentru toate produsele, just ask 🙂

Acest articol are 6 comentarii

  1. Sabina

    Hai ca nu m-am gandit la puflici ca nume, pot sa copiez :))?

    1. Ionut Bunescu

      Nu eu i-am zis prima oară puflici, aşa le-am auzit pe fetele de la Oxygen PR :))

    1. andreea

      m-am indragostit de verzituri …daca de puflici nu auzisei de pufosenii stiai? 🙂

Lasă un răspuns