Dare to be colourful!

Salut, sunt Jonuț Bunescu și am aproape 27 de ani. Îmi place să mă îmbrac destul de colorat, mai ales primăvara, vara, toamna și iarna. N-am niciun tricou alb simplu. Sau negru. Am o cămașă care atrage mereu priviri și nu, nu sunt papagal.

Iar cum mediul corporatist nu e cel mai propice pentru a-mi etala curcubeul vestimentar, nu-mi rămâne decât să mă îmbrac colorat la un party adecvat, cu muzică de dansat și prieteni, pe-adunat. Așa că, dacă mai mai iau în calcul și colorterapia, unde roșul: crește voința, curajul și  dinamismul, portocaliul: are efect de combatere a oboselii și virtuți afrodisiace, galbenul: este un bun stimulent al sistemului nervos, verdele: este un excelent calmant, relaxant și combate stresul, albastrul: este un bun imunostimulent, iar violetul: stimulează imunitatea. sistemul nervos și oferă inspirație artistică înaltă – sigur iese o petrecere pe cinste, jur pe ROGVAIV! Cum ce petrecere? Nu ți-ai pregătit hainele colorate? Păi te mai aștept mult la masa mea?

Hai cu mine în Player Club la cea mai colorată petrecere (powered by J&B)

 

Sâmbătă, 30 martie, argeșeanul CRBL va fi cel care va hosta petrecerea Dare to be colourful! din clubul Player din București. Și cum nu pot să merg la petrecere fără doi dintre cititorii mei, zic s-o turnăm (responsabil) de un concurs. Dacă vrei să stai cu mine la masă, dacă vrei să admiri cu privirea (și nu numai) noile sticle colorate de whisky J&B, dacă vrei să bem un shot sau un cocktail colorat cu gheață carbonică, spune-mi ce sticlă J&B, dintre cele de mai sus, îți place cel mai mult și joi afli dacă prietenul random.org vrea să petreci colorat!

 

Poți câștiga invitații VIP și prin aplicația de pe pagina de Facebook J&B România – Ce zici, facem o petre, petrecere cu CRBL?

Acest articol are 9 comentarii

  1. Mihai

    Verde… Culoarea optimismului 😀

  2. Melinte Beatrice-Andra

    Cea bleu imi place <3

  3. Radu Calin

    Sa fie fresh..sa fie portocaliu

Lasă un răspuns