The Asteroids Galaxy Tour live in Fratelli Studios

Chiar mă gândeam de când n-am mai fost pe la dragul meu Fratelli, de, pe vremea asta, nici până la magazinul de la colț nu-ți prea vine să ieși. Dar, deoarece Tudor Chirilă zicea bine că “ne vedem joi” și pentru că tare mi-au plăcut în reclama berii mele de suflet, Heineken, nu puteam să ratez prestația live a celor de la The Asteroids Galaxy, ce va avea loc joi, 28 martie, în Fratelli Studios.

Reclama de care vorbeam mai sus este cea de mai jos, iar melodia întreagă e aici.

 

 

Ultimul single al Asteroizilor este Heart Atack, pe care sper să-l aud imediat după minunații de la Moonlight Breakfast care cântă în deschidere. Pe ai noștri micdejunștii sub clar de lună i-am lăudat de câte ori am avut ocazia, iar meritul este doar al lor, eu doar primind multe like-uri atunci când le mai promovam vreo piesă pe al meu wall. Deci, ne vedem joi, da?

 

 

Un bilet costă  99 de lei. Biletele pot fi procurate online de pe site-ul www.easytickets.ro sau zilnic de la Biutiful (Str. Gabroveni, nr.6-8) si Fratelli Studios (str. Glodeni, nr.1-3). Pentru mai multe informații – mail la office at fratelli.ro sau la  telefon +4.0731.036.222.

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns