7 ani de Sun Plaza

Se pare că sunt cu doar doi ani mai mare decât Sun Plaza – eu mi-am făcut apariția în București în 2008, iar Sun Plaza prin 2010. Peste toate acestea, fix acum un an deveneam “bercenar” cu acte în regulă, astfel că Sun Plaza mi-a devenit destinația de cumpărături, de văzut filme la cinema, de băut o cafea sau de înfulecat ceva (a zis cineva crispy strips?). Și pentru că o aniversare specială trebuie să fie sărbătorită cum se cuvine, în perioada 24-26 februarie 2017, Sun Plaza a pregătit niște activări simpatice + un concurs cu heliu, să răsune tot cartieru’!

  • Vineri-Sâmbătă-Duminică, 24-25-26 februarie, în intervalul 13:00 – 21.00, strigă cât poți de tare LA MULȚI ANI, dar numai după ce ai inhalat o doză bună de heliu. Creează hohote de râs, să răsune în tot cartierul! Camera specială te așteaptă să înregistrezi un mesaj aniversar (singur sau alături de cel mult alți trei prieteni – maximum 4 persoane, în total).  Fiecare persoană care a înregistrat un mesaj aniversar primește la ieșirea din cabină un talon de tombolă, în baza căruia poate câștiga super premii: 1 sistem Home Cinema, 3 x Ochelari Realitate Virtuală, 3 x Vector Luna Smart Watch. Urările vor fi moderate, iar apoi vor ajunge și pe pagina de Facebook Sun Plaza. Pentru a intra în cabină ai nevoie de un bon de cumpărături, din ziua curentă, în valoare de cel puțin 50 de lei – ulterior vei avea la dispoziție 10-15 secunde pentru a ta urare de senzație.
  • Sâmbătă, 24 februarie, în intervalul 14:00 – 15:00, Sun Plaza a pregătit, în loc de tort aniversar, 1.000 de mini deserturi, la pahar!
  • Sâmbătă, 24 februarie, în intervalul 14:00 – 18:00, simpaticii de la Jazzappella vor avea trei momente muzicale impresionante și vor începe cu La mul7i ani, la ora 14:00. Va suna cam așa:

 

De mult îmi doream să mă hăhăiesc cu heliu, uite că acum am și ocazia, iar Home Cinema-ul chiar îmi lipsește, așa că ne vedem prin Sun Plaza, la un mini desert, la concert Jazzappella și la urări hăhăitoare pe bază de heliu!

1200x1200px_logo

Lasă un răspuns