Je suis le blogger L’Homme Sport by YSL

Standout împreună cu Yves Saint Laurent au organizat, luna trecută, un exercițiu de imaginație, unde au întrebat lumea “Cine ar putea fi bloggerul L’HOMME SPORT by Yves Saint Laurent?”. Adică cine-i ăl mai misterios, elegant, dar și plin de energie blogger? În urma nominalizărilor, se pare că n-a fost ales doar un blogger câștigător, ci trei.

Pe primul loc, maaarele Cabral, pe locul secund, Daniel Botea, iar pe treapta a treia, Je (că tot îmi place mie magica cifră trei, parcă ruptă din basme).

 

Până să primesc parfumul, am trecut printr-un magazin și l-am testat pe un cartonaș, nu părea rău deloc. Dar cum mirosul de pe piele diferă, de abia ieri am văzut cum se comportă pe pielea bunesciană. Nu am mai avut niciun parfum YSL până acum, așa că nu știam care, cum va fi, însă, spre fericirea mea, miroase bine de tot (asta pentru că e citric-lemons, adică fix ce-mi place mie). Ah, și nu e foarte sport, percum alte parfumuri. Ba chiar pot spune că este unul dintre cele mai mișto parfumuri pe care le am. Persistența este una medie, dar la 40 de grade, când transpiri litri de apă, nu pot să mă pronunț exact. Aștept să se mai răcorească pentru a-i putea remarca corect puterea parfumului.

 

Țineți aproape, în perioada următoare voi posta un alt articol despre parfumurile mele preferate și poate, cine știe, mai aflu și eu ce parfum nou să mai încerc 🙂

 

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns