De Black Friday, cumpără #DoarCeAiNevoie (P)

Știm cu toții cum e să te duci la supermarket, atunci când ți-e foame. Cumperi de sute de lei, deși tu voiai doar niște paste și un vin alb. Cam așa e și de Black Friday, doar că ți-e foame de reduceri, că doar o dată pe an sunt promoțiile astea bombă. Eh, dar ce-ai zice dacă în 2020 ai alege să cumperi doar ce ai nevoie, astfel încât să faci shopping inteligent?


Pentru că de Black Friday înnebunim cu toții și facem wishlist-uri cu o valoare cât 2-3 salarii, anul acesta Otter are o abordare foarte mișto, mai exact încurajează consumul responsabil de oferte, mai ales în această perioadă de pandemie care ne-a dat puțin peste cap. Așa că ia-ți #doarceainevoie, mai ales că ai de unde alege – ofertele de mai jos sunt top-top, cu cel mai bun preț de pe piață, iar pe otter.ro sunt peste 4.000 de modele de articole de încălțăminte, marochinărie și accesorii la ofertă, adică peste 210.000 de produse la reducere (fiind garantată livrarea a peste 95% dintre comenzi până pe 20 noiembrie, plus cele mai bune prețuri din piață la modele de pantofi Epica, Nike, Otter, Pepe Jeans, Geox, Skechers etc).


Deci dacă vrei Nike Air Max 2090 la 319 lei (preț întreg 619 lei), Nike Jordan Max 200 la 349 de lei (preț întreg 679 de lei), ghete Flavia Passini la 159 de lei (preț întreg 509 lei),  ghete Liu Jo la 399 lei (preț întreg 829 lei), pantofi Otter la 99 lei (preț întreg 269 lei) sau altceva de care chiar ai nevoie, intră pe otter.ro/blackfriday, abonează-te la newsletter și pe 13 noiembrie, de Black Friday, ia-ți tot ce vrei, pardon, ia-ți #doarceainevoie, pentru că Less is better.


Lasă un răspuns