Vrei să fii Brand Ambassador?

După cum ziceam acum câteva zile, cam asta-i treaba cu jobul de BA (Brand Ambassador).

Delia (27), Oana (29) și Doinița (33) au acceptat provocarea de a fi Brand Ambassador timp de o lună de zile și să dezvăluie diferențele dintre acest job și cel de hostess. Noi le-am zis că vor trece prin toate etapele de training si practică pe care le presupune acest job și că, la final, vor vedea meseria asta cu alți ochi. Mai mult, am pus la bătaie și un city break într-un oraș european la alegere pentru cea care o să-i convingă pe cei mai mulți dintre voi să deveniți la rândul vostru Brand Ambassadori. Așa că, dacă vrei să fii recrutat de una din cele trei ambasadoare, te așteptăm să te înscrii cu numele întreg, vârsta și numele ambasadoarei preferate, la adresa office@citypromotions.ro sau accesand butonul "RECRUTEAZĂ-MĂ".

Și pentru că e vorba de Brand Ambassador, e cazul să scăpăm de stereotipurile cu “tipa aia e bună și atât, nu o duce capul de ceva mai mult și ce să facă și ea, alt job mai bun nu ar putea avea”, după cum bine spune și Alex Damian. Tipele de genul celor de mai sus fac videochat, că le e mai simplu decât să facă training-uri de vânzări, cursuri de perfecționare și muncă de teren, cu stat mult timp în picioare, pe când într-un salon de masaj ori în vreo cameră de hotel e mult mai comod, nu?

Vrei să afli mai multe ori chiar ești în căutarea unui job (apropo, salariul e undeva la 2000+ lei)? Atunci aruncă o privire, două, pe aici http://www.citypromotions.ro/bacamine sau aici https://www.facebook.com/BrandAmbassadorkmine

 

Lasă un răspuns