Sfaturi din viitor pentru Ion aka Gaiță

Salut, Ioane, că așa ți-au zis majoritatea până pe la 8 ani. Nu trebuia să fii supărat, Ion nu sună deloc urât, așa-l cheamă chiar și pe cel mai bogat român în anul 2015. Asta a fost să fie, era deja un Ionuț mai mare în fața blocului, de fapt un Ion care se prezentase Ionuț, că suna mai frumos. Noroc cu tipul din blocul C6 care ți-a zis Gaiță, că nu-ți tace gura aia din optzeșase, octombrie 30, mai exact.

  • Ar fi trebuit să nu citești atâtea cărți la lumina aia slabă de veioză, dar îți plăceau prea mult Aventurile lui Habarnam și poveștile nemuritoare.
  • Atenție cu ochelarii, dacă nu o să te bați cu Andi, în fața blocului, o să-i rupi la fotbal, nuculița sau chiar în discotecă.
  • Iar cu fetele, fii și tu mai curajos, nu aștepta să fii DJ, pe la 15 ani, ca să ai curaj să le scoți în oraș pe toate care-ți plac. Or să te aștepte ele și la Pitești, în facultate, dar și mult mai multe în București. O să ajungi să se ferească unele de tine că pari cam afemeiat, deși tu ești doar foarte sociabil. Mă rog, o să scapi de griji prin toamna lui 2011, când ar fi bine să te apuci de căutat un inel fain, nu să alergi câteva zile prin primăvara lui 2015.
  • Cred că ar fi bine să citești mai mult, oricând poți și ai timp, că pe mIRC și pe chat-ul de la Counter Strike nu acumulezi informații necesare pentru BAC. Ah, apropo de asta, îți zic un secret, o să fii al patrulea din liceu, dar afli asta prin iulie 2005, după ce se afișează rezultatele. Dar să știi că poți fi mai bun dacă studiezi ceva mai mult la biologie.
  • Auzi, știu că vorbești mult, dar încearcă să te mai moderezi uneori, ca să-ți fie bine pe viitor. Ah, și nu fi supărat că n-ai bani să te duci la facultate la București, experiența de la Pitești îți va plăcea la nebunie, după ce vor fi trecut cei trei ani.

Te pupă John, tot ochelarist și la 29 de ani, deci nu te mai uita la cum se fac operațiile alea cu laser, că n-o să ai curaj să faci vreo intervenție nici dacă-ți vei permite.

 

 

Am cotrobăit prin amintiri și am scris acest articol la invitația celor de la Pizza Hut și KFC, care în luna octombrie desfășoară a opta ediție a campaniei de strângere de fonduri "Vreau în clasa a noua", un proiect World Vision. Este un proiect cu tradiție, care a ajutat în primii 7 ani aproape 700 de copii să își continue studiile la liceu – este vorba de copii fără posibilități financiare, din mediul rural (județele Dolj, Vaslui, Ialomița, Vâlcea). KFC și Pizza Hut au strâns anul trecut 75,000 de Euro și au susținut 93 de copii cu burse lunare. Despre rezultate poți citi AICI sau AICI.

Între 1-31 octombrie, KFC, Pizza Hut și (mai nou) Pizza Hut Delivery vor pune la dispoziție urne pentru donații în întreaga rețea de restaurante. Oricine poate dona oricât, fără să fie condiționat în niciun fel de achiziționarea unui produs din restaurant.

Acest articol are un comentariu

  1. Liviu

    Ar fi fost culmea să te oblige să cumperi ceva ca să poți dona.

Lasă un răspuns