Alege cea mai mare pictură murală din țară!

UPDATE –  Campania de votare s-a prelungit până pe 31 octombrie, inclusiv, iar petrecerea va avea loc pe 24 noiembrie, nu pe 18 cum era stabilit inițial. Sweet Damage Crew vor începe să lucreze la pictură imediat după ce se încheie votarea, mai exact pe data de 1 noiembrie, iar adresa exactă este Splaiul Independenței, nr. 267.

Grafferii de la Sweet Damage Crew vor să deseneze cea mai mare (cred) pictură murală din țară, de vreo 360 de metri pătrați, în Regie. Grăbește-te și prinde etapa de votare, până miercuri, 26 octombrie 2016, iar apoi, între 7 și 17 noiembrie, se va vota și trupa care să cânte la petrecerea de pe 18 noiembrie, în deschiderea lui Macanache.

Toată ideea a plecat de la cât de mișto ar fi să te plimbi prin București, să te oprești uimit și să exaclami: Foarte tare, frate! Apoi să scoți telefonul și să urci repede un instantaneu pe Instagram cu cea mai mare și mai tare pictură murală din România.

Și apoi de abia aștept să devină un obiectiv turistic, să fie trecut pe Harta Turistului Bucureștean și pictura să aibă propriul hashtag care să devină trending.

Așa că hai să facem capitala mai colorată, mai cool, mai sonoră la petrecerea de pe 18 noiembrie (dă-mi like Paginii de Facebook sau Follow pe profil, revin cu noi informații despre party).

VOTEAZĂ! Sunt puse la bătaie și niște premii, mai multe detalii găsiți aici – http://becks.ro/urban-studio

Eu am votat fotografia a doua (Freedom), vorba aia, #casăștiți.

Lasă un răspuns