Politicienii și internetul

Un amic a făcut un clip cu Snoop Dogg și Iohannis, l-au share-uit oamenii în draci, s-a amuzat toată lumea, apoi se găsește domnul politician de Dâmbovița, Alin MARINA (PSD), să reuploadeze clipul pe pagina de FB a domniei sale. Îmi ajunge, din întâmplare, un share prin newsfeed, moment în care îi comentez, întrebându-l de ce fură clipuri “de pe net”. Alin Marina răspunde, folosind un limbaj moderat, de politician. Că răspunsul nu e inspirat deloc și n-are nicio treabă cu realitatea, se poate observa și din reply-ul pe care i l-a dat George Buhnici, doar că spiritele s-au aprins ulterior.

Vă las și link spre postarea de pe pagina de Facebook a lui Alin Marina, doar că acolo nu mai există comentariul meu inițial, care a fost șters, nu înainte de a-mi da și ban. Ban, nu bani. Dar cum am dat share și la mine pe profil, domnul Alin Marina a comentat și aici cu același text pe care l-a folosit și pe a sa pagină, după cum se poate vedea mai jos. Ah, și a adăugat „by Marius Dobrescu” și gata, nu mai e furt.

După ce i-am răspuns și eu, la fel de frumos și diplomat, domnul Alin Marina s-a atacat pentru că i-am recomandat un consultat online care să și știe ce face. Nu m-am prins, pe moment, de ce a fost atât de deranjat de comentariul meu, dar am observat apoi, că la descrierea de pe al său profil de Facebook, scrie că este consultant online al lui Victor Viorel Ponta. Vorba lui Iohannis “Nu mai am să vă adresez nicio întrebare.”

Postare pe pagina de Facebook Alin Marina / Profil Alin Marina

Postare pe profilul meu

Acest articol are 2 comentarii

Lasă un răspuns