Oferă-i un parfum altfel

Te uiți în calendar și vezi cum se apropie duoul 1-8 martie și te macină, din nou, eterna întrebare „Oare ce să-i dăruiesc de data aceasta, ceva deosebit, dar diferit, ceva nou?”. Eh, prietene, îți vin în ajutor eu! Pe testate, pe încercate și pe feedback bun, de calitate. Ok, cred că pot să mă opresc cu rimele aici și să-ți povestesc despre ce e vorba.

ev_lo_hr-29

Știi și tu că, pentru o femeie, nu există prea multe parfumuri, așa că îți spun sigur că se va foarte bucura când va primi un parfum nou, de abia apărut. Mai exact Terre de Lumière, de la L’Occitane. Diana mea îl adoră deja, în special pentru că, citez „e altceva, e diferit, are un miros sofisticat, dar ușor de asortat oricărui moment al zilei”.

Terre de Lumière reunește note gurmande și note aromate, iar în compoziția sa se regăsesc ingrediente naturale în procent de 50% și materii prime rare, de exemplu miere de lavandă.

Creat în parteneriat cu Givaudan, lider internațional în parfumerie, Terre de Lumière este lucrarea colaborativă a trei parfumieri de prestigiu: Calice Becker, Shyamala Maisondieu și Nadège Le Garlantezec.

Gama Terre de Lumière este disponibilă în exclusivitate în magazinele proprii L’Occitane si în farmaciile Sensiblu selecționate și include apa de parfum, varianta de 50 și 90 ml, gelul de duș, loțiunea de corp, crema de mâini radiant balm și săpunul parfumat.

begxrop

ev_lo_hr-3

Lasă un răspuns