Recomandare de show, la tine-n sufragerie 2022: Camera imposibilă 2 (Vlad Grigorescu)

După prima variantă a show-ului Camera imposibilă, lansat în plină pandemie (noiembrie 2020), Vlad Grigorescu tocmai a lansat V2, muuult mai fascinantă și mai mișto (și nu zic asta doar pentru că de data aceasta am fost ales și eu să spun un număr… chiar am fost super impresionat, iar eu sunt scepticul no.1, care caută pe net cum se fac trucurile și pe care îl uimești destul de greu). Scuze și felicitări, Vlad, mi-a plăcut mult mai mult Camera imposibilă 2! 😀


La fel ca la prima variantă, show-ul este transmis pe Zoom, este indicat să folosești un laptop sau PC cu webcam, merge și o tabletă, dar nu telefon, căci ai nevoie să vezi show-ul pe un ecran cât mai mare, pentru o experiență cât mai bună. Și de camera video pornită, pentru a face parte 100% din show (vei vedea de ce).

Acum, nu e doar cu bilet de acces cumpărat online, ci vei primi și o cutie prin curier. Înăuntru sunt câteva obiecte care te vor ajuta la show. Vlad insistă să nu deschizi cutia, urmând a o face împreună, la momentul potrivit.

Costul este de 79 de lei, iar livrarea  în țară durează 2-3 zile lucrătoare – chestia mișto e că poți pariticipa de oriunde din lume, dar la livrarile din afara țării se va adăuga costul transportului cu DHL EXPRESS. Mai multe detalii găsești aici și ar cam trebui să te grăbești, dintre cele 7 show-uri, 5 sunt deja sold out, mai sunt doar 2 disponibile, acum, când scriu acest articol.

Poți participa cu toată familia, cu prietenii, ba chiar e recomandat să fiți cât mai mulți, iar experiența este magică, jur pe roșu. M-am super distrat, am râs pe rupte și mi-a văzut falca de câteva ori, înjurând clasic românește, gen du-te bă, %#$#@$@, că nu ai cum! Deci cumpărați bilet cu încredere, dacă n-o să vă placă, promit că dau o bere. cameraimposibila.ro


Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns