You are currently viewing Haine cu numele meu pe ele

Haine cu numele meu pe ele

Trecând peste conacul Bunescu, crama Bunescu, pictorul Bunescu, directorul BRD Bunescu, foștii colegi de școală sau job, pe care îi chema și pe ei Bunescu, ba chiar și un Ionuț, ori un altul născut în aceeași zi cu mine, dar an diferit, acum a venit momentul să vorbim puțin despre fenomenul fashionistic bunescian. E vorba despre o parte americană, alta rusească și se prezintă cam așa.

2.PNG

În urmă cu vreo două luni, prietenele Dianei i-au organizat petrecerea burlăcițelor, în Vama Veche. Mare, soare, plajă, alea-alea, plus tricouri de burlăcițe, dar unele atipice. Mai exact, cele 7 burlăcițe aveau câte un tricou negru cu mesajul IF LOST PLEASE RETURN TO „NUME DE ACTOR PREFERAT„, iar Diana „bride to be” Bunescu a primit un tricou alb pe care scria IF LOST PLEASE RETURN TO IONUT BUNESCU.

Diana a postat fotografia pe Facebook (⬆) și Instagram, unde au fost tăguite toate persoanele care aveau numele inscripționat pe tricou. Stephen Amell (cunoscut în special pentru rolul Arrow din serialele DC Comics) a repostat fotografia, atât pe Instagram, cât și pe Facebook, iar apoi s-a dezlănțuit furtuna de comentarii în care multe fete își doreau și ele un tricou la fel, fără vreo ocazie specială, iar altele se hotărâseră deja că vor împrumuta ideea tricourilor pentru petreceri de burlăcițe. Singura dilemă, pe care o aveau unii dintre comentatori, era „Cine e Ionut Bunescu?” – până să apuc eu să văd comentariile, au intuit alte persoane care au și răspuns, iar apoi le-am confirmat și eu – adică cel mai important actor din viața Dianei 😛

Ce mi s-a părut amuzantă, dar și rapid implementată, a fost ideea cuiva care a pus la vânzare toate tricourile pe Teespring (un site american unde poți personaliza, crea, comercializa tricouri, hanorace, șepci, căni, stickere etc). Cu tot cu numele meu, nu doar cele ale actorilor! :))

0.PNG


Partea rusească avea să apară acum câteva zile, când m-am trezit cu câteva like-uri consecutive, pe Instagram, de la contul @bunescustar. Din câte am înțeles, în urma unui mic research, este vorba de hairstylist-ul Igor Bunescu (bunescu.ru / https://www.facebook.com/ibunescu/) care și-a lansat și câteva articole vestimentare (șepci și hanorace) care arată cam așa:

screencapture-instagram-bunescustar-1503304876625.png

Într-un final, am spus asta pe Facebook, iar comentariile venite au fost fantastice:

screencapture-facebook-ionutbunescu-posts-10203953943244275-1503305789407

Acest articol are 2 comentarii

Lasă un răspuns