Noul Sun Plaza e gata și are 40 de magazine noi

Salutare, sunt Ionuț Bercenescu și am revenit cu impresii de la petrecerea Sun Plaza, de aseară, unde a fost prezentat noul shopping center, odată cu finalizarea celei mai mari remodelări de gen, din România. Procesul de reconfigurare a durat doi ani și e gata azi, marți, 22 martie, aproape fix la aniversarea de 8 ani a centrului comercial.


Pe 25 februarie 2010 apărea Sun Plaza în peisajul bercenar, ajungând ca acum să totalizeze o suprafață construită de 208.000 mp și 81.000 mp utili închiriați în totalitate, cu peste 170 de spații comerciale, de servicii și relaxare.

Cei doi ani de remodelare au însemnat 20.000 de mp construiți sau reconfigurați și 40 de magazine noi, dintre care joi, 22 martie, vor fi deschise: Calzedonia, Credit Europe Bank, Intimissimi, La Femme, Meli Melo Deco, Sizeer, Sofiaman, Travel Brands și Various Brands, precum și restaurantele Marty și Toan’s. Totodată, se vor redeschide și magazinele Jolidon, Mango și Yves Rocher.

Nu știu dacă ați fost la Untold sau măcar prin Cluj, dar eu și Diana ne-am îndrăgostit de mâncarea de la Marty și chiar am întrebat-o pe PR-ul lor dacă nu vin și la București. Culmea, răspunsul a fost că da, în primăvara lui 2018, ceea ce ne-a bucurat maxim de tot. Am fi mers oriunde, în București, pentru Marty, dar să fie și la 5 minute de casă, ce să ne mai putem dori? 😀

PS Mai durează puțin instalarea celor de la Marty, dar undeva în aprilie am înțeles că deschid.

Ah, iar în perioada 22-25 martie 2018, te așteaptă niște activări de senzație, pe care eu deja le-am văzut la petrecere. Merită, garantez cu mâna pe mouse!

Programul celor 4 zile de spectacole este următorul:

22 martie: spectacol super modernist de vioară, momente de acrobații extreme sau amuzante, Baloon Man, show-uri de dans susținute de Spanish Sun Dance Group și Quick Change Duo.

23 martie: expoziție de Flori (deschisă până pe 6 aprilie)

24 martie: whorkshop-uri de gătit cu flori, în două sesiuni 11.00-11.30 și 12.30-13.00, clienții vor învăța să decoreze cu flori și fructe

22-25 martie – Lucky Hours – Timp de 4 zile, oricine are o pungă de cumpărături în mână, devine „ţinta” premiilor oferite spontan. O simplă întâlnire cu statuia vivanta sau mimul Sun Plaza poate aduce clienților un cort pliabil şi multe alte premii. În plus, cei care participă la tragerea la sorţi, pot câştiga un Smart Samsung TV LED.

Găsești aici programul detaliat al evenimentului, iar evenimentul de pe Facebook e aici.

Lasă un răspuns