Vorbiți de pe acum cu prietenii, părinții și bunicii voștri, urmează două voturi foarte importante, în 2019 și 2020

Votează lumea pentru creșteri de pensii și salarii care nu vin nici după 2 ani, din contră, unele chiar au scăzut. Desigur, inflația va fi mai mare decât orice creștere de venituri, deci putere de cumpărare mai mică. Românii au votat, din nou, iluzii. ROBOR-ul va băga companii în insolvență, iar pe noi, ăștia mulți cu credite, ne va sărăci.

Începeți încă de pe acum să vorbiți cu prietenii, părinții și bunicii voștri, urmează două voturi foarte importante, în 2019 și 2020. Dacă rezistăm cu toții, până atunci.

Între timp:

„Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a crescut la 2,13% de la 2,07%, cât era vinerea trecută, potrivit datelor publicate luni de Banca Naţională a României (BNR). De asemenea, indicele ROBOR la 6 luni a urcat la 2,46%, cel mai mare nivel din octombrie 2014. Analistul Iancu Guda, preşedinte al Asociaţiei Analiştilor Financiar-Bancari din România (AAFBR), spune, într-o postare pe blogul personal, că majorarea ROBOR la 3 luni până la 3,5% ar putea duce la creşterea dobânzii medii la creditele în lei pentru companii până la 6 – 8%, ceea ce ar cauza majorarea costului de finanţare şi, prin urmare, un risc în creştere de intrare în insolvenţă pentru companii.”

Sursa: g4media.ro

Lasă un răspuns