N-ar fi mișto să te duci într-o vacanță 8+1?

Și cum eram eu în drum spre mare, de 1 mai, m-am gândit: băi, dar de ce ne înghesuim noi, de obicei, câte cinci oameni într-o mașină, cu bagaje presate prin orice centimetru cub liber, când am putea să ne facem viața mai ușoară, mai frumoasă, mai bună, adunându-i pe toți cei dragi, alături de care să explorăm împreună?

Și m-am întrebat asta în timp ce stăteam cu capul sprijinit de tetieră și geamul bus-ului care ne ducea la mare. Aveam în jurul gâtului o pernă “de avion” multicoloră, iar alături, o gașcă faină alături de care urma să petrec fix o zi “de muncă” în Vama Veche. Nouă ore, nouă oameni în van-ul pe patru roți, mic dejun luat pe fugă, într-o parcare – noroc cu LifeBox (v-am mai spus că iubesc meniurile lor, nu?) – și o vreme perfectă de 1 mai, la mare: nici prea cald, ca să faci o baie imediat cum ajungi, vorba lui Chirilă, dar nici prea frig, cât să fie nevoie să pui ceva peste tricou/cămașă. Iar la Sandalandala era un furincar de oameni mișto, cort lângă cort, unii de abia se treazeau, alții se băgau la somn, de, era ora prânzului… viață bună de Vamă 🙂

 

Deci, da, mi-ar plăcea să am un bus doar pentru mine și prietenii mei, să dăm o fugă la munte, dar și la mare, să ne oprim pe drum, să facem selfie-uri în porumb (rapița e prea mainstream), să cântăm mai tare ca la karaoke și să facem totul să fie posibil.

Eh, 52 dintre voi pot face asta, până pe 30 august, chiar tu poți câștiga una dintre cele 52 de călătorii cu van-ul BCR și să-ți iei toți prietenii cu tine – #ÎnVacanțăCuBCR –– Treaba e simplă:

În intervalul 15 mai – 30 august 2018, toți clienții BCR care fac tranzacții cu orice card BCR, la POS și online, pot câștiga o călătorie cu van-ul de vacanță și plinul asigurat. Vor fi selectați câștigători, clienții cu cel mai mare număr de tranzacții prin card, efectuate în fiecare etapă dintre cele trei (mai multe detalii, în regulamentul oficial).


Pot participa toate persoanele fizice clienți BCR care efectuează minimum o tranzacție cu cardul BCR (doar credit și debit, nu și pre-paid) în perioada campaniei, indiferent de valoarea acesteia, la comercianții acceptați din țară și/sau străinătate, iar pentru a fi considerați eligibili la acordarea premiilor, trebuie să fi împlinit 23 de ani până la data de 15 mai 2018, să dețină permis auto categoria B de cel puțin 5 ani, până la data de 15 mai 2018, și să se înscrie în campanie prin completarea formularului de pe www.bcr.ro/ro/promotii/InVacantaCuBCR.


Nu, nu este bus-ul din reclamă, în care m-am fotografiat și eu în Vamă, ci este cel din cea de-a doua fotografie de mai jos – van-urile oferite sunt Renault Traffic Combi (8+1 locuri) și vor veni cu carburant inclus (un plin asigurat).

Pe 1 mai, noi le-am testat, acum e rândul vostru, spor la câștigat! Așadar, ești pregătit să pleci În Vacanță cu BCR?

 

 

 

Iar dacă vreți să ascultați și ceva muzică mișto, dați un play, băieții de la 7 Klase sunt fenomenali!

 

Lasă un răspuns