BOSS x Michael Jackson

Astăzi, 29 august 2018, Michael Jackson ar fi împlinit 60 de ani, ocazie perfectă pentru ca Hugo Boss să recreeze costumul regelui, pe care l-a purtat în 1982, pe coperta albumului “Thriller”. Costumul a fost creat în ediție limitată, de numai 100 de exemplare, păstrând liniile originalului, materialele și detaliile, toate acestea croite atent în headquarter-ul din Germania.

Costumul e aproape sold-out, mă mir că mai există o mărime (ce-i drept, cea mai mică, 34R, adică XS sau 44), iar prețul nu e deloc unul exagerat, pentru o ediție de colecție: 1.195 dolari / 845 lire sterline.




În plus, pe lângă costum, din colecția Boss x Michael Jackson mai fac parte și trei tricouri unisex, cu preț de SUA de doar 68$ (sau 55 de lire, în UK). Online apar dipsonibile doar în State și alte câteva țări mari, dar sper să ajungă și în magazinele de la noi (probabil în Collective sau în magazinul Hugo Boss de la Radisson). Tricourile au impremeuri cu momente din cariera lui MJ, de la mișcările de dans la imagini „iconice”.




În plus, BOSS a colaborat și cu artistul britanic Graham Dolphin, care și-a lăsat amprenta pe unul dintre tricouri, dar și pe un costum, din câte se poate observa în imagini, dar care nu este comercializat.




Mai multe detalii pe site-ul de UK sau US.


Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns