Da, știu, traficul e nasol, dar oare chiar au nevoie de mașină toți oamenii din trafic?

Am și eu mașină, dar nu sunt nebun să fac 90-100 de minute până la birou, cu nervi și bani irosiți. Merg pe jos, iau metroul, apoi microbuz până la birou. În cel mai rău caz, cu metroul care staționează și cu vreo două bariere prinse la Petricani, fac 90 de minute, în rest, vreo 60. Dar sunt sigur că mulți oameni fac mai puțin de o oră, până la birou, cu transportul în comun.

În metrou mai citesc ceva, mai bag un Netflix, mă mai joc, mai ascult niște muzică. Deci, repet, chiar e nevoie de toate mașinile astea în trafic? Nu cred, e doar comoditate, căci confort nu pare să fie, cel mult umbrelă, când plouă, sau protecție termică, atunci când e prea cald/prea frig. Tu ce zici?


Acest articol are 2 comentarii

  1. Marius

    De acord cu tine. Merg cu masina maxim de 2 ori pe saptamana la serviciu, mai degraba pentru a nu o lasa sa zaca in parcare. Condusul in Bucuresti nu este o placere, mai ales in zone precum Stefan cel Mare, Obor, la ore incepand de la 15:00 in sus. Ca timp, fac in jur de 40-50 de minute cu 69 si 66 dimineata, cam la fel cu 10 plus mers pe jos dupa amiaza. Cu masina cred ca as face cu siguranta mai mult dupa amiaza. Dimineata ajung repede, in max 20 min. Si, da si eu ma intreb uneori: „Bai, astia sunt masochisti de le place sa stea cu orele in trafic?” atunci cand merg cu tramvaiul, iar ei sunt bara la bara pe la Grigore Alexandrescu sau pe Teiul Doamnei!

Lasă un răspuns