Ajutăm un viitor campion?

Hai noroc, spor la cafeluță, dacă e de la Starbucks, Origo sau oriunde dai peste 20 de lei o cafea, mâine tre să-mi faci cinste. Sau cu un burger, două pachete de țigări, un cocktail în centru și tot așa. Mă rog, nu mie direct, ci unui tânăr pilot care are nevoie (și de) tine pe podium. Este fiul unei colege, îți las mai jos câteva detalii despre campania lui de strângere de fonduri (nu doar pentru el, ci și pentru un proiect special care va sprijini tineri piloți și nu numai). Iar dacă ești reprezentatul unei companii, poate ți-ar plăcea logo-ul pe mașina de concurs.

Citește mai multAjutăm un viitor campion?

Da, știu, traficul e nasol, dar oare chiar au nevoie de mașină toți oamenii din trafic?

Am și eu mașină, dar nu sunt nebun să fac 90-100 de minute până la birou, cu nervi și bani irosiți. Merg pe jos, iau metroul, apoi microbuz până la birou. În cel mai rău caz, cu metroul care staționează și cu vreo două bariere prinse la Petricani, fac 90 de minute, în rest, vreo 60. Dar sunt sigur că mulți oameni fac mai puțin de o oră, până la birou, cu transportul în comun.

Citește mai multDa, știu, traficul e nasol, dar oare chiar au nevoie de mașină toți oamenii din trafic?

Memento Bus, primul shuttle bus de pe Aeroportul Internațional “Henri Coandă”

Dacă ai zburat și aterizat, măcar o dată, de pe Otopeni, sigur știi despre problema transportului de la aeroport către oraș. Taxiurile sunt cu aceleași probleme, asta dacă și găsești vreunul. Ruta RATB 780 nu acoperă decât ziua, iar 783 e destul de aglomerat și puțin nepractic, pentru că eu, de exemplu, habar nu am de unde pleacă, unde e stația din aeroport.

Citește mai multMemento Bus, primul shuttle bus de pe Aeroportul Internațional “Henri Coandă”

Prima zi de luni, cu banda unică de pe Șoseaua București – Ploiești

UPDATE, ora 14:00

Primăria Capitalei renunță la benzile unice din nordul Capitalei după ce luni s-au format coloane de mașini la intrarea în București, de pe DN1. Benzile unice vor fi reintroduse însă după încheierea cursurilor școlare, precizează Primăria Capitalei.

”Urmare a testului realizat în această dimineață au fost identificate punctele nevralgice ale benzii unice pentru circulația transportului public, iar proiectul va fi implementat imediat după încheierea cursurilor școlare. Până atunci se va circula fără restricții, ca și până acum, pe tronsonul Băneasa – Piața Charles de Gaulle”, se precizează într-un comunicat.

Mai multe detalii pe EuropaFm.ro


Din 19 mai 2017, a început montarea de stâlpi stradali pentru delimitarea unei benzi exclusive pentru transportul în comun, pe mai multe artere din București. Dar, conform așteptărilor, cea mai mare problemă s-a dovedit a fi pe Șoseaua București – Ploiești, mai exact la intrarea în București, dinspre DN1, unde s-au format cozi uriașe, încă de la Săftica și Balotești.

auUfPxS[1]

Citește mai multPrima zi de luni, cu banda unică de pe Șoseaua București – Ploiești

Cât plătești impozit pentru mașină, în funcție de capacitatea cilindrică a motorului

Stau cu permisul în portofel de aproape 13 ani, iar Diana de fix 8. Ne tot uităm după o mașină, că am cam vrea să ne cumpărăm anul acesta. Și mie-mi făcea cu ochiul tare mult Audi Q7 din anunțul pe care l-a share-uit Cabral, numai că habar nu aveam cât ar fi impozitul anual pentru un motor de 3.6 litri. Am aflat acum – 5.220 de lei.

Citește mai multCât plătești impozit pentru mașină, în funcție de capacitatea cilindrică a motorului

Curse legale în București: Rivals Round 1 – Aftermovie

Am un amic super pasionat de mașini, motoare, competiții, curse și toate cele. Și pentru că e un om cu capul pe umeri, care nu înghite șmechereala golănească de la volan/ghidon, s-a gândit să organizeze competiții, evenimente de curse, doar că legale. Mai exact, pe circuit, deci nu pe drumuri publice, cu participare gratuită. Trebuie doar să ai o mașină potentă sau un motor zdravăn, astfel încât să ai cu ce te da pe asfalt. Nu există reguli, nu există grupe de putere, te înțelegi cu cineva de acolo și iese de o cursă mașină VS mașină, motor VS motor și, de ce nu, mașină VS motor. Nu există limită maximă, dar mi se suflă-n cască faptul că mașina ar trebui să aibă ceva căluți, măcar vreo 350, ca să fie bine, să nu fie rău. Primul dintre cele 8 evenimente de anul acesta a ieșit cam așa:

Citește mai multCurse legale în București: Rivals Round 1 – Aftermovie