La ce ne mai uităm pe Netflix

Dacă în ultimele trei weekend-uri am tot fost plecat din țară, deci multicele zboruri cu avionul, am avut mai mult timp pentru  vizionat episoade pe Netflix – trăiască modul offline! Vă las mai jos câteva seriale/filme pe care le-am urmărit dar și unele cărora urmează să le dau play,  iar dacă aveți recomandări mișto, vă foarte rog să-mi lăsați un comentariu.

House of Cards, sezonul al șaselea (și cel final): fix azi l-am terminat, puțin dubios fără Frank Underwood, dar tot la înălțime, cu o Claire schimbată (vedeți voi) și cu Doug tot mai prezent. Mi-ar fi plăcut ca finalul să nu fie chiar așa din scurt… nu știu, să fie mai altfel, dar a meritat așteptarea. Unul dintre serialele de top pe care le-am văzut până acum.


Dirty Money, un serial documentar, cu șase episoade de sine stătătoare, cu subiecte diferite și importante fiecare în parte, de la diesel gate la afaceri cu medicamente și de la mafia siropului de arțar la relația cartelurilor de droguri cu băncile. Foarte, foarte mișto. Iar soundtrack-ul este catchy, de abia aștepți să dai play unui nou episod.


 

Explained – este un serial documentar, cu episoade foarte scurte și ușor de urmărit în metrou (eu vedeam câte un episod la dus și câte unul la întors de la job). După cum spune și titlul, explică anumite lucruri super interesante, de la monogamie la diferența salarială în funcție de sex, de la muzica K-pop la criptomonede, de la dietele care nu funcționează la iarbă, extratereștri, cricket, tatuaje, astrologie sau orgasmul feminin.


 

Evil Genius, un serial documentar despre o serie de crime, bazat pe fapte reale. Pentru unii poate părea plictisitor, dar dacă ai răbdare patru episoade, nu vei regreta. Totul pleacă de la o crimă din SUA, din anii ‘80, cu o bombă colier, improvizată parcă pentru un film Saw. Dați-i o șansă, eu cred că vă va plăcea.


 

Urmează să dau play la Narcos Mexico (apropo, nu e sezonul al patrulea Narcos, e serial separat, ca să știți cum îl căutați), Pickpockets, un film despre “arta” furtului din buzunare pe străzile din Bogota și The Trader, un scurt metraj de 23 de minute, despre un sat din Georgia unde cartofii sunt moneda de schimb pentru aproape orice, totul din cauza sărăciei.

 

 

Lasă un răspuns