Cum poți câștiga 10 bilete la Finala UEFA Champions League 2019

Pentru cei care mă cunosc, nu, nu particip la concurs, deci nu-l voi câștiga eu, dar mi se pare prea tare ca să nu vă spun cum stă treaba, mai ales că poate câștiga un cunoscut. Și tot ce trebuie să faci este doar să-ți convingi șeful. Te-am făcut curios, este?

 

Treaba e simplă și se prezintă cam așa:

  • în pauza de prânz, spune-i șefului tău despre campania Telekom, despre avantajele abonamentelor business la numai 5 euro (cu totul nelimitat: minute, sms, net 4G) și convinge-l să porteze cel puțin 10 sim-uri și să aleagă abonamentele Telekom Freedom
  • odată convins șeful, intri repede pe https://www.telekom.ro/business/convinge-ti-seful/  și completezi formularul de înscriere până pe 8 mai 2019, ora 23:59
  • pe 13 mai are loc tragerea la sorți. În zilele următoare vei afla, accesând site-ul competiției, dacă ați câștigat 10 bilete la Finala UEFA Champions League 2019 (cu totul inclus: avion București – Madrid – București, hotel de cel puțin 3 stele în Madrid, transporturi asigurate între aeroport – hotel – stadion și retur, adică un total de 32.000 de euro). Cam tare, zic. Regulamentul oficial e disponibil aici.

 

 

Telekom Romania a introdus abonamentele Freedom prin campania #BUSINESSLIBER, lansată în noiembrie 2017, care au adus, în premieră pentru segmentul de business, internet nelimitat 4G, voce şi mesaje nelimitate, de la 5 euro pe lună. #BUSINESSLIBER a schimbat radical serviciile oferite antreprenorilor, prin eliminarea, în premieră pe piaţa serviciilor de comunicaţii din România, a perioadei minime contractuale şi a taxei de reziliere. Peste 200,000 de antreprenori se bucură astăzi de beneficiile abonamentelor Freedom.

Lasă un răspuns