Noutăți Rituals în România

Acum doi ani scriam despre geluri de duș spumă, apoi a fost promoția de la Mega Image, iar ulterior am scris despre câteva brand-uri pe care mi le-aș dori în România, RITUALS fiind unul dintre ele.

Am descoperit Rituals acum câțiva ani, văzând la Diana un gel de duș tip spumă care părea mișto. Apoi am căutat gamele de produse bărbătești și am ajuns să cumpărăm foarte multe de la brandul cosmetic olandez. De obicei vânam magazinele în city break-uri, pentru că în România găseam doar câteva produse și alea numai în duty free, așa că ne făceam stocuri la fiecare ieșire din țară.

Rituals a luat naștere în anul 2000, primul magazin fiind deschis în Amsterdam, urmând poi Londra, Madrid, Antwerp, Lisabona, Stokholm, Paris și New York. Rituals este un brand de lifestyle de lux, prezent în 27 de țări, cu peste 750 de magazine proprii, peste 2150 de prezențe shop-in-shop și 4 spa-uri.

Din ianuarie 2019, produsele Rituals Cometics sunt disponibile în magazinele selectate Douglas România și pe douglas.ro. Nu sunt toate produsele disponibile, precum într-un magazin propriu, dar puteți găsi noile colecții Samurai (pentru bărbați) + The Ritual Of Sakura, Dao, Ayurveda și Happy Buddha, pentru femei + bețișoarele parfumate, kit-uri de travel și altele.

Apropo de gelurile de duș mentolate, pe care le ador vara, ice shower gelul din poza de mai jos (dreapta) e cam dat naibii, îți îngheață tot. Am zis tot. Deci utilizați-l grijă, dar îl veți aprecia cu adevărat atunci când vor fi 40 de grade, băieți.

 

Lasă un răspuns