The Circle, un reality show foarte mișto, la care aș participa cu drag

De abia întorși din Mexic, lenevind pe canapea, cu Netflix-ul deschis, nu știam la ce să dăm play. N-aveam chef de niciun film, de niciun serial, voiam să vedem parcă o comedie sau ceva mai entertaining. Am observat THE CIRCLE, la recomandări, un reality show pe baza unei rețele sociale cu circuit închis, unde opt participanți sunt închiși în câte o cameră și pot dialoga între ei doar prin mesaje, în The Circle. Hm, deja ne-a stârnit curiozitatea, iar apoi au urmat trei seri în care am făcut binging cu câte patru episoade.

 

The Circle nu este un format original Netflix, a fost difuzat mai întâi în UK (două sezoane), iar pe Netflix a apărut pe 1 ianuarie 2020, o ediție din US. Tot Netflix urmează să facă anul acesta și ediții în Brazilia și Franța.

The Circle este un reality show asemănător cu Big Brother sau Catfish, dar și cu episodul Nosedive din Black Mirror. De-a lungul celor 12 episoade (US format), mai mulți concurenți intră în rețeaua socială The Circle, urmând să locuiască în aceeași clădire, dar fără a avea posibilitatea de a se vedea face to face (cât timp nu sunt eliminați, dar vedeți voi mai multe dacă dați play). Concurenții se vor vota între ei, iar liderii clasamentului vor deveni influenceri. Urmează concurenți dați afară, prin vot sau direct, noi participanți introduși, pentru ca la final, câștigătorul să plece acasă cu 100.000 de dolari.

Concurenții pot să-și creeze propriul profil, pe bune sau fake (catfish), adică un tip se poate da o tipă, un tip normal poate să-și creeze profilul unui model și tot așa, important e ca la final să rămână în joc, să nu se dea de gol (sau mai știi) și să câștige atât simpatia celorlați, cât și marele premiu.

Dacă inițial ziceam că mi-ar plăcea să fiu catfish, personalitatea mea + look-ul unui tip super bine, spre final am realizat că mai bine m-aș prezenta fix eu, așa cum sunt. Așa că, hei, Netflix România, nu faci și tu o ediție locală de The Circle? *wink-wink*

PS Dați play pe barba voastră, nu vă veți putea opri la vizionat doar un episod.

Acest articol are 3 comentarii

  1. Andreea

    Da, si eu astept varianta de Romania, chiar as fi curioasa cum s-ar desfasura. Le-am vazut pe toate, uk, sua, brazilia si franta, si da, este addictive!

  2. Alexx

    Mi se pare geniala ideea. Și eu m-as înscrie la un asemenea reality-show, as alege sa fiu eu însumi. Mi-as face strategii și as lua zeci de notițe. Dacă va exista un casting și pentru România, primul as fi acolo :))

Lasă un răspuns