NETFLIX: Too Hot To Handle (un fel de Insula Iubirii, dar după o lună în Los Angeles)

Dacă ați văzut deja The Circle (apropo, au mai apărut variantele Brazil și France), un alt reality show mișto pe care trebuie să-l vedeți e Too Hot To Handle. Fix cum am scris și în titlu, un fel de Insula Iubirii, dar după o lună în Los Angeles. Adică e la alt nivel, tot pe o insulă, tot tipe și tipi care arată într-un fel (mare fel), dar care sunt cei mai buni prieteni cu Tinder-ul și one night stands. Și uite cum ajung ei să se… bată pentru un premiu de 100.000 de dolari, premiu de care nu știau la venirea în concurs. Ah, nu știau nici că nu vor avea voie să se sărute, masturbeze sau să facă sex, dar dați play celor 8 episoade și vedeți voi.

too-hot-to-handle1

 
La fel ca la Insula Iubirii, singura emisiune de la Antena 1 pe care o urmăresc, și de data aceasta m-am uitat pentru amuzament… și tare am mai râs. De la instagramerița clasică, ce-și câștigă banii din poze sexy, până la tipa care habar nu are unde e Australia sau o alta care nu știe cum se scrie condom. Și culmea, pe lângă toată caterincă, ați putea trage niște învățăminte pentru viața de cuplu, mai ales cei mai netrecuți prea mult prin viață.
 
Ah, iar apoi puteți da un play și la Love is Blind, tot pe Netflix, tot reality show, tot cu cupluri, dar care nu se văd, trebuie să se cunoască doar vorbind despărțiți de un perete și trebuie să formeze cupluri care să se căsătorească, înainte de a se vedea.
 
Fun și fain, mai ales dacă apoi arunci o privire pe conturile de Instagram ale concurenților, să vezi ce mai fac, care cu care a mai rămas împreună și nu numai.
 
#StaySafe & Chill
 

 

 

 

Lasă un răspuns