Revolut România a lansat Revolut Junior, pentru copiii cu vârste între 7 și 17 ani

V-am mai povestit ce-mi place la Revolut, iar acum vin cu o știre nouă: Revolut România a lansat Revolut Junior, pentru copiii cu vârste între 7 și 17 ani, adică o aplicație nouă, Revolut Junior, creată pentru copii, prin intermediul căreia aceștia își pot gestiona soldul și pot primi alerte referitoare la tranzacții / o secțiune nouă în cadrul aplicației Revolut, creată special pentru părinți și tutori, care le permite să gestioneze modul în care copiii lor cheltuie banii / un card Revolut Junior pentru copii, cu un design exclusiv. Toate detaliile, mai jos.

 

Revolut, platforma financiară globală cu peste 12 milioane de utilizatori în întreaga lume, lansează astăzi Revolut Junior pentru clienții Metal și Premium din România. Noul produs este o aplicație pentru gestionarea banilor dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani și părinților acestora, care a fost deja lansat cu succes în luna martie în Marea Britanie.

Revolut Junior își propune să promoveze obiceiurile sănătoase de gestionare a banilor de la o vârstă fragedă și în parametri siguri, totul sub îndrumarea unui adult responsabil. Conturile Revolut Junior pot fi create doar de către un părinte sau un tutore legal care deține un cont Revolut. Contul oferă funcționalitățile și experiența necesare pentru a-i ajuta pe tineri să obțină abilitățile financiare de care au nevoie înainte de a deveni independenți financiar.

Produsul are trei componente principale:

1. O aplicație nouă, Revolut Junior, creată pentru copii, prin intermediul căreia aceștia își pot gestiona soldul și pot primi alerte referitoare la tranzacții.

2. O secțiune nouă în cadrul aplicației Revolut, creată special pentru părinți și tutori, care le permite să gestioneze modul în care copiii lor cheltuie bani.

3. Un card Revolut Junior pentru copii, cu un design exclusiv.

Prin folosirea propriului cont Revolut părinții vor putea să gestioneze sumele de bani alocate copiilor, precum și fondurile proprii, totul dintr-un loc sigur, ceea ce oferă o soluție integrată de management financiar pentru întreaga familie.. Aceasta include și faptul că părinții vor putea transfera instantaneu bani către contul copiilor și vor putea accesa soldul și tranzacțiile acestora.

În plus, părinții pot primi notificări prin care să fie anunțați de modul în care copilul lor cheltuie bani. Produsul include setări de siguranță care le permit părinților să controleze funcționalitățile cardului și tranzacțiile precum plățile online.

Pe parcursul anului vor fi adăugate noi funcționalități, printre care se numără: posibilitatea de a stabili o alocație lunară, sarcini și obiective cu caracter financiar, opțiuni de economisire, rapoarte de cheltuieli, limite de cheltuire și noțiuni de educație financiară care îi vor ajuta pe copii să își dezvolte abilitățile financiare. Fiecare funcționalitate este creată în așa fel încât să implice atât părinții, cât și copiii, facilitând astfel dialogul constant în familie.

 

„Vrem să îi ajutăm pe copii să dezvolte abilități financiare, așa că suntem mândri să lansăm acest produs în România și în alte țări din Europa. Conversațiile despre bani încep, de obicei, acasă și considerăm că aceste abilități sunt obținute pas cu pas, prin experiență și cu ajutorul părinților și al tutorilor. Revolut Junior “crește” odată cu copiii, până în momentul în care aceștia împlinesc 18 ani și își pot crea un cont Standard, astfel încât, odată ajunși independenți, să aibă educația și abilitățile financiare necesare pentru a evita posibile greșeli costisitoare”Aurelien Guichard, Product Owner Revolut Junior.

Lasă un răspuns