Converse x Scooby-Doo

Sunt un boșorog, așa simt când mă uit la copiii din ziua de astăzi și la ale lor desene animate care nu mai sunt cum erau “ale noastre”, cum nici Vama nu mai e la fel și tot așa. Dar jur că desenele clasice de pe Cartoon Network erau altceva, iar Scooby-Doo era printre preferatele mele, mă trezeam dimineața, în weekend, ori veneam de afară, de la joacă, direct în casă pentru că “începeau desenele” și nici nu era telecomanda la ăl bătrân. Așa că probabil îmi înțelegeți nostalgia care m-a lovit când am văzut colecția de teniși, tricouri și hanorace Converse x Scooby-Doo.

Din păcate nu livrează în România, că de… dar poate vreodată li se va face milă de noi, așa cum au făcut și cu Nike, în 2016 (Nike deține Converse din 2003). Nu știu / nu cred că vom vedea colecția prin magazinele de la noi, așa că dacă v-a făcut inima “Zoinks!”, apelați la vreun amic dintr-o țară europeană mai de seamă și comandați cu livrare la el.

Momentan nu mai comand alte perechi de încățări, de abia am primit comanda personalizată de Nike Air Max 2090, care arată foarte mișto (link aici). Dar la cât de mișto sunt, niciodată nu spun niciodată. 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Le găsiți pe toate pe site-ul Converse.

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns