5 parfumuri ieftine (niche quality)

Am revenit cu temă nouă pe blog, după câteva zile în care am tot meșterit la ea, cu ajutorul prietenilor de la 360advertising și găzduire.ro. Încă mai facem ultimele finisaje, dar sunt curios cum vi se pare design-ul. Revenind la parfumuri, am o listă cu cinci foarte mișto, pentru bărbați sau, de ce nu, pentru femei care folosesc parfumurile bărbaților sau care vor să facă un cadou. Așa că dacă vă doriți un parfum cu o calitate de nișă, dar care nu e încadrat în acestă categorie, prin urmare nu costă aproape 1.000 de lei o sticluță de 50 de ml, aruncați o privire mai jos.


Percy Nobleman – Signature Eau de Toilette

Apariție nouă la Douglas, costă 257 de lei / 50 de ml, și este un parfum semnătură al brandului, care se alătură gamei de produse de îngrijire pentru bărbați (Percy Nobleman este un brand cunoscut mai ales pentru produsele de îngrijire a bărbii, mustății și a părului). Percy Nobleman – Signature este o apă de toaletă fresh, bărbătească, potrivită pentru un bărbat care nu vrea să umple biroul cu mireasma sa, ci mai degrabă să miroasă fin și încrezător, dar în același timp într-o zonă de siguranță, fără să epateze – notele de mosc și notele de vanilie îmbinând perfect vechiul și noul. Note de top: pepene galben, mere, lămâi de bergamot; note de mijloc: grepfrut, patchouli, piper negru; notele de bază: tutun, chihlimbar, mosc, vanilie.


 

 

ZADIG & VOLTAIRE – Just Rock!

Este unul dintre parfumurile mele preferate pentru serile reci sau pentru toamnă-iarnă. Deși pare foarte “greu” la prima adulmecare, după jumătate de oră îl vei adora, garantat (dacă te împaci bine cu notele de vanilie și cele dulci, în general). E un cocktail de arome de vanilie, cu note lemnoase, ambră, patchouli negru, condimente și note lemnoase, inclusiv tămâie.  ZADIG & VOLTAIRE – Just Rock! costă puțin peste 200 de lei, varianta la 50 de ml.

 

 

Dunhill – Icon Absolute

Dunhill fiind, e logic faptul că printre ingredientele parfumului se regăsesc și frunzele de tutun, iar combinația cu oud (lemn de agar), piele, piper negru, șofran, trandafir negru, bergamotă și iasomie, e una a naibii de reușită. Pe fragrantica.com lumea zice că Dunhill – Icon Absolute le aduce aminte de Hamdani by Parfums de Marly, dar eu mă regăsesc în părerile altor comentatori, și anume că Icon Absolute îmi reamintește de unul dintre parfumurile mele preferate, Tom Ford – Oud Wood (asemănarea fiind dată de câteva ingrediente comune: oud și piper). Dunhill – Icon Absolute costă sub 200 de lei / 50 ml și poți face vara cu el, relaxat, fiind potrivit pentru orice moment al zilei.




Rasasi – Tobacco Blaze

Este singurul pe care nu-l am, din lista celor cinci. Mă rog, nu-l am ÎNCĂ, pentru că e foarte mișto, dar la fel ca ZADIG & VOLTAIRE – Just Rock!, e pentru temperaturi mai scăzute, mai de seară, mai de sezon mai rece, dacă nu vrei să leșine oamenii pe lângă tine. E parfum clasic arăbesc, dintre cele mai căutate în ultimii ani pe la noi. Îmbină miresme de piele, caise, șofran, oud și multe flori care fac un cocktail de mori. Iar prețul e bombă, în jur de 300 de lei, varianta e 75 ml (singura).




Moschino – Toy Boy

Cea mai recentă achiziție din colecția mea, deja a devenit unul dintre preferatele mele. Este eau de parfum, miroase demențial și costă numai 186 de lei, varianta la 30 de ml. Dacă folosiți codul de reducere WELCOME pe bestvalue.eu, mai aveți și 20% reducere. Nu ai cum să nu primești complimente pentru mirosul său de trandafiri, piper roz, magnolie, nucșoară, cashmeran, pere, vetiver, cuișoare, bergamote, ambră și lemn de santal. Pentru mine, a intrat deja în colecția celor care nu trebuie să-mi lipsească vreodată.

Lasă un răspuns