Netflix-Recomandări: două seriale și un film

Și-am îmbătrânit în pandemia asta, adică am făcut 34 de ani, fără petrecăreală cu prietenii și familia, pe acasă, chilleanu. Și cum perioada asta e a naibii de grea din punct de vedere psihologic, ai nevoie de ruperi de ritm, pe lângă work from home, mâncat, spălat, dormit și de-ale casei. Așa că săptămâna asta am văzut două seriale și un film, 2/3 pentru mood, iar unul smart de tot. Așa că e păcat să nu vi le recomand și vouă:


Am văzut că Emily in Paris a divizat internetul, ba că e super simpatic, ba că e o copie slabă după Sex and the City. Deschis Netflix, observat că are 10 episoade scurte, de sub 30 de minute, am zis că-n 4-5 ore îl dau gata… și așa a fost, câte cinci episoade pe seară, miercuri și joi, aia a fost. Băi, nu mi-a plăcut prea tare Parisul, dar serialul ăsta e atât de simpatic și inofensiv, încât nu are cum să nu-ți placă… sau măcar să-ți dea un vibe bun, adică fix ce aveam nevoie. A intrat ca o bere super rece, într-o zi caniculară. Scurt și satisfăcător, doar că a trebuit să mă ridic iute de la bar, căci fu doar primul sezon. Iar în perioada asta de rahat, slabe șanse să vedem prea curând un al doilea. Repet, este al dracului de simpatic, mult peste așteptările avute înainte să-i dau play. Dați-i o șansă, nu mă veți înjura apoi.


Nu trec încă la al doilea serial, căci trebuie să păstrez mood-ul, așa că a doua recomandare este cea de film, care astăzi a fost pe locul 1 în Top 10 Netflix Romania, fix film de weekend, aproape că merge și de Crăciun, dar cum s-a lăsat frigul afară, bagi un ceai fierbinte, îți iei jumătatea în brațe și zâmbiți privindu-l. Super nice, nimic wow, ci film corepsunzător de relaxare. Holidate se numește și promit că nu dezamăgește.


Iar dacă nu vreți serial sau film de good mood, ci ceva mai serios, dați play neapărat la The Queen’s Gambit, un serial cu numai 7 episoade, dramă, după romanul lui Walter Tevis, despre o puștoaică super talentată, care-și dorește să devină cel mai bun jucător de șah din lume. Culmea, un serial despre șah este în Top 10 Netflix, încă de pe 23 octombrie, de când a apărut. Și mă bucur să văd că e lăudat de toată lumea, pe Facebook, iar eu acum tre să joc neapărat o partidă de șah, că nu cred că am mai mutat o tură de vreo 10 ani – cel mai probabil o voi face online, dacă știți vreun site unde putem juca 1vs1, dați-mi de veste, vă rog. 😀

Lasă un răspuns