Recomandare de show, la tine-n sufragerie: Camera imposibilă (Vlad Grigorescu)

Uite că sunt fix 8 luni de când e pandemie-n Românie și cu toții căutăm metode de a ieși din rutina zilnică de work from home sau de văzut doar cu aceiași câțiva prieteni sau cu familia. Am avut festivaluri, piese de teatru, concerte și multe alte experiențe online, dar la un show interactiv live, al unui iluzionist, nu mai participasem. Asta până aseară, când am intrat în Camera imposibilă, show-ul lui Vlad Grigorescu.


Am cumpărat bilet de pe iabilet.ro, dar de abia la al doilea show disponibil, căci primul afișat era deja sold out. M-am mirat să văd că prețul este de doar 35 de lei, mai ales că poți (și chiar ești încurajat) să strângi toți membrii familiei în fața camerei, pe Zoom. Sincer, mă așteptam la un 50 de lei, dar sper ca prețul mic să ducă la cât mai multe show-uri sold out, e o perioadă dificilă pentru artiști, iar Vlad e un super băiat care merită fiecare bănuț din bilet.

Revenind la show, fără a da prea multe spoilere, Camera imposibilă este o experiență virtuală interactivă, transmisă pe Zoom, la care e musai să ai camera video activată pe telefon/tabletă/laptop. Vlad Grigorescu transmite cu 3 camere, live, show-ul având niște momente foarte mișto, iar durata spectacolului este de aproape o oră.  Ca să citez din descriera oficială: “Ți se vor citi gândurile, ți se vor implanta gânduri în cap fără să îți dai seama cum și vor fi prezise elemente care încă nu s-au întamplat, totul din confortul casei tale.”

Eh, mai țineți minte când întrebam, pe blog,  Voi cum faceți să nu o luați razna? – astfel de experiență fac parte din răspuns, pentru că te scot din ritmul impus de pandemia asta nenorocită. Ai nevoie de astfel de momente care să te scoată din normalul anormal 2020, iar pentru 35 de lei, Camera imposibilă e mai mult decât te-ai aștepta.

Dați-i o șansă, într-o seară, jur pe roșu că nu veți regreta. Ah, văd pe site că există și varianta de eveniment privat, pentru companii, un element dintr-un team building sau conferniță online – detalii aici.

Camera Imposibilă by Vlad Grigorescu – site / bilete



Acest articol are 2 comentarii

Lasă un răspuns