Cum să faci Telekonomie

Conform studiului Obiceiuri de Crăciun*, se pare că anul acesta românii au un buget mult redus pentru cadourile de Crăciun, 780 de lei, comparativ cu 1000 de lei, cât erau dispuși să cheltuiască anul trecut, iar printre darurile pe care se gândesc să le ofere se regăsesc în procent de 47% produsele tehnologice. Cu toate acestea, românii nu sunt dispuși să renunțe la calitate, pentru 98% fiind important și foarte important să beneficieze de un raport corect calitate-preț. Așa că vine iarna, bine-mi pare, uite cum oferta apare. Adică Telekom continuă promisiunea „Telekonomie – Tai doar costurile, nu și beneficiile” și oferă reduceri de 50% la abonamente, plus HBO și HBO GO incluse 12 luni. Plus super oferte la telefoane.


Noua ofertă le aduce românilor exact ceea ce își doresc, 50% reducere la principalele produse și servicii Telekom, plus divertisment gratuit, astfel:

  • Abonamentul mobil Nelimitat M, disponibil la portare, cu internet 4G nelimitat, minute naționale nelimitate, pentru care clienții vor beneficia de 50% reducere în primele 12 luni. Costul abonamentului redus este de 3 euro/lună TVA inclus. Pentru 97% dintre români beneficiile nelimitate (4G, minute și SMS-uri naționale) sunt importante și foarte importante.
  • Smartphone-uri în rate, fără dobândă și fără avans: Xiaomi Redmi 9 la 5 euro/lună, Samsung Galaxy A21s la 6 euro/lună, Huawei P Smart 2021 la 7 euro/lună sau Samsung Galaxy A31 la 8 euro/lună, toate disponibile împreună cu abonamentul Nelimitat M.

  • 92% dintre respondenții la sondajul Obiceiuri de Crăciun au afirmat că își doresc în mare și foarte mare măsură servicii de internet pentru care să nu fie nevoie de noi găuri în pereți sau cabluri în plus prin casă. Pentru a răspunde acestei nevoi, Telekom oferă serviciul Smart WiFi, internetul instant la priză, cu o reducere de 50% pentru primele 3 luni (doar 14,5 lei/lună). Smart WiFi a fost votat de consumatori produsul anului 2020 în categoria Internet Wireless**.

  • Un cadou smart, accesibil, util și care se potrivește tuturor membrilor familiei este și Smart TV Stick, mai ales că aproximativ 88% dintre români și-au exprimat dorința de a-și face televizorul smart pentru a putea viziona YouTube și canale online pe televizor. Astfel, doar la Telekom pot achiziona abonamentul Smart TV Stick cu 50% reducere timp de 3 luni, pentru o periodă contractuală de 24 de luni la prețuri începând de la 7,5 lei/lună. Smart TV Stick este abonamentul de televiziune simplu și rapid de instalat, fără găuri și cabluri suplimentare prin casă, cu Google Chromecast oferit cu chirie și reducere de 100% pe 24 luni, plus acces la până la 72 de canale TV online.

  • 72% dintre români apreciază Crăciunul ca fiind oportunitatea de a lăsa deoparte grijile generate de pandemie, de a se deconecta și de a se bucura de timpul petrecut alături de cei dragi. Pentru a le oferi clienților un motiv în plus de bucurie și relaxare, serviciile clasice de televiziune de la Telekom vin cu oferta specială cu 50% reducere pentru o perioadă de 6 luni, plus HBO și HBO GO incluse 12 luni.
  • Oferta dedicată sărbătorilor de iarnă este valabilă în perioada 23 noiembrie 2020 – 31 ianuarie 2021. Mai multe detalii despre oferta propusă clienților rezidențiali sunt disponibile pe website-ul www.telekom.ro.

    Telekom vine cu promisiunea „Telekonomia în toată România” și în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor români, cărora le reafirmă propunerea: Tai doar costurile, nu și beneficiile.

    În dorința de a-i sprijini cu cele mai bune soluții dedicate continuității afacerii, antreprenorii care vor alege să se porteze în rețeaua Telekom până pe 31 ianuarie 2020, optând pentru abonamentul Freedom 5, vor beneficia de internet 4G și minute naționale nelimitate, cu 50% reducere la costul abonamentului în primele 12 luni. Dacă doresc și telefoane în rate împreună cu abonamentul Freedom 5, antreprenorii pot opta pentru telefonul Samsung Galaxy A21s, la 9 euro/lună preț total abonament plus telefon în primul an sau Samsung Galaxy A31 și Xiaomi Redmi Note 9 PRO, fiecare la 11 euro/lună în total pentru abonament plus telefon în primul an (prețuri fără TVA).


*Obiceiuri de Crăciun, studiu online reprezentativ național realizat de ISRA Center pentru Telekom Romania, în luna noiembrie 2020, pe 1004 utilizatori ai serviciilor de telecomunicații, marjă de eroare 3%, interval de încredere 95%.

** Produsul Anului este un concept internaţional care premiază produsele inovative, activând în prezent în 47 de ţări. În România, marca “Votat Produsul Anului®” este înregistrată la OSIM din 2008, se află la a unsprezecea ediţie şi este reprezentată de către agenţia de comunicare Media Concept Store, care coordonează şi gestionează activităţile întregului proiect.

Lasă un răspuns