De la pus unghii cu gel și 5 ani chelneriță, direct inginer la Apele Române

Băi, am râs și plâns timp de 20 de minute, vă jur. Râdeam isteric și înjuram în același timp, văzând cum toate rahaturile astea se perpetuează indiferent de ce partid mare e la putere. Dacă primul clip a fost viralizat, dar și puțin controversat, sunt curios ce replică va mai avea acum Iohannis (după primul clip, în care mii de oameni i-au comentat pe pagina de Facebook, a spus că probabil este un caz izolat).


Pe scurt, este vorba despre o fostă chelneriță (Simona Iancu), ajunsă inginer la Serviciul de Situații de Urgență-Inundații al Apelor Române Prut-Bârlad, care nu știe cum să calculeze aria unui triunghi, nu știe să pornească un computer, iar la abilități de lucru pe calculator a zis că știe PDF. A lucrat 5 ani la master, după ce a absolvit o facultate de chimie, dar nu știe ce sunt ăia azotați sau sulfați. Lucrează la Apele Române, dar nu știe ce este debitul unui râu și nici măcar cum îți dai seama care e malul stâng/drept al unei ape curgătoare! Bă, nu e un articol din TNR, e realitatea din ultimii 31 de ani, din cauza cărora mor oameni la inundații, prin spitale sau cluburi… Pentru că 31 de ani nu au făcut aproape nimic, iar acum tot ei au tupeul să ceară demisia Ministrului Sănătății, după 35 de zile de mandat, în timp ce Vlad Voiculescu trebuie să scoată castanele din foc (de ar fi doar castane…), pe care ei le-au turnat cu sacii, timp de zeci de ani. (Citiți aceste postări, vă rog: Cătălin Teniță și Diana Stoica – doi oameni “din online”, care acum sunt deputați USR-PLUS).


Clipul Recorder, mai jos. La final, primul clip, în cazul în care v-a scăpat:



Acest articol are un comentariu

  1. sorin

    Atentie, a lucrat la Master, adica la Master Club. Nu a facut master :)). Ea este specializata in chelnerita si pus unghii…

Lasă un răspuns