Probabil cele mai bune Mac and Cheese din București

Probabil știți că sunt pofiticiosul șef, din postările de pe blog din categoria păpică sau din aparițiile de pe vlog-ul de mâncătorie al lui Marian, Aici sau la pachet. Iar de când cu pandemia, am comandat mult mai des acasă, ba chiar am tot încercat chestii noi (care sunt livrate și în Berceni, desigur). Ne plac mult de tot mac and cheese, atât mie, cât și Dianei, dar nu mâncăm prea des, căci nici nu prea avem unde în București. La Hard Rock Cafe, restaurantul nostru de suflet, nu cred că le ratăm aproape niciodată. Dar de vreo lună am găsit niște macaroane senzaționale, vedeți mai jos de unde, cum și care.


De obicei, doar în urma unei recomandări comandăm mâncare de la un restaurant nou,  însă acum de vină a fost o reclamă insistentă de pe Intsagram. Într-un final am cedat și i-am arătat soției ce vreau să comand, ea fiind mai retincentă la chestii noi din locuri necunoscute. Culmea, acum nici n-a stat pe gânduri, a văzut Mac and Cheese și am primit ordinul… pe care l-am executat imediat și repede am comandat.

Au disponibile șase tipuri de Mac’N’Cheese, eu am ales Crunchy Bacon (cu extra bacon crocant gătit în usturoi proaspăt zdrobit, ceapă verde tocată mărunt și panko), iar Diana a mers pe clasic (brânza Cheddar și Mozzarella + sos Roux pe bază de lapte, unt, făină și câteva ingrediente secrete, panko, pătrunjel și Cheddar) peste care am adăugat un topping de bacon crocant (căci comanda minimă este de 60 de lei, de la ei de pe site). Frățiorii mei, pupa-v-aș papilele gustative, jur că salivez scriind, am mâncat ca hamsterii privați de hrană. Bune de mori, nu știu praf magic pun în sosul ăla de brânză, dar cu baconul crocant și ceapa aia e nebunie-n farfurie. Am repetat comanda, atât de bune au fost. Și nu, nu știm cine sunt oamenii de la Bcheese, nu ne-au plătit să scrie despre ei și ale lor macaroane, doar ne pare rău că de abia recent am aflat de existența lor, deși tocmai au împlinit un an.

Bcheese: îi găsiți la ei pe site (noi de acolo am comandat, livrarea e gratuită în tot Bucureștiul, pentru comenzi de minimum 60 de lei), dar sunt și pe Bolt Food, Foodpanda, Glovo, Tazz by eMag, Takeaway. Sau pe Strada Petru Cercel 1. Ori pe Facebook sau Insta.


Ah, iar mai jos, ca de obicei, poze NE tunate/editate/photoshopate/botoxate/și alte -ate. Plus cele de pe site.

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns