Cei mai comozi papuci flip-flops (șlapi)

Port papuci flip-flops / șlapi sau papuci tanga, cum le mai zic eu, doar la plajă, la piscină, unde tre să fiu fără șosete, altfel picioarele mele reci au nevoie de căldurică. Ah, aceleași picioare sunt sensibile rău, poate și din cauza unui mic accident din copilărie, habar nu am, dar nu pot să mă încalț cu prea multe chestii, așa că mereu caut ce e mai comod. Iar șlapii au fost mereu o problemă pentru mine, căci mă bat, mă rod, mă freacă până la sânge, vorba piesei de la Carla’s Dreams. Asta până când am primit o recomandare care m-a salvat.


Eram într-o vacanță cu Ioneștii, nici nu mai știu pe unde, dar eram undeva la plajă, asta e clar. Și nu știu cum se discuta despre șlapi, iar Georgiana a lăudat Havaianas, brandul brazilian de flip-flops, zicea că de vreo 10 ani doar Havaianas poartă. Așa că mi-am cumpărat și eu o pereche, apoi și pe a doua, să fie… și n-am mai ieșit din ei, de fiecare dată când am aterizat pe vreo plajă sau la piscină.

Știu că aproape se duce sezonul cald (la noi), dar la iarnă se umple din nou feed-ul cu poze din Maldive și Zanzibar, și zic să fiți echipați corespunzător la mergător. Cu plăcere. Găsiți aici papuci Havaianas, cu prețuri începând de la 49 de lei (la reducere).

Lasă un răspuns