Donează cel puțin 25 de lei și poți câștiga casca și ochelarii de înot ale campionului mondial David Popovici

Am scris titlul, m-am oprit să donez și eu, iar acum vă încurajez să o faceți și voi. Pe lângă fapta bună, puteți câștiga casca și ochelarii lui David Popovici, prin tragere la sorți, dacă donați cel puțin 25 de lei.

Pe scurt, vă las mai jos apelul primit de la Hope and Homes for Children România, iar mai multe detalii găsiți aici, unde puteți și dona. E nevoie de 197.000 de lei, până acum au fost donați 71.000 de lei, iar până pe 26 august nu mai e chiar mult.

Hope and Homes for Children România: David Popovici a donat fundației noastre casca și ochelarii cu care a devenit campion mondial la Budapesta, în iunie, pentru a strânge bani pentru un alt sportiv, Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori. Florentina se luptă cu o boală grea, e mamă a trei copii cu vârste între 4 și 8 ani, iar în prezent nu are unde să locuiască împreună cu cei mici. La scurtă vreme după ce am aflat despre situația ei, am început construcția unei case în satul ei natal din județul Suceava, însă mai avem nevoie de fonduri suplimentare pentru finalizarea, mobilarea și utilarea ei, astfel încât Florentina și copiii să se poată muta cât mai repede într-un spațiu sigur.  Pentru a o ajuta pe Florentina, David s-a alăturat Hope and Homes for Children și face un apel la donații pe hhc.galantom.ro/p/davidpopovici, unde printr-o donație de minimum 25 de lei, realizată în perioada 1-26 august 2022, oricine poate participa la tragerea la sorți în urma căreia unul dintre donatori va intra în posesia căștii și a ochelarilor de campion.

Lasă un răspuns