Tu faci mișcare, Garmin donează 100.000 de euro – #GarminPink

Am mai spus că de ceva timp dau cu mouse-ul la Garmin România, iar cum avem o campanie foarte dragă mie, prin care Garmin donează o suma totală de 100.000 € mai multor organizații caritabile din Europa care luptă împotriva cancerului de sân, și tare mi-aș dori să se implice cât mai mulți posesori de device-uri Garmin (dar nu numai). Organizația din România către care se va duce un procent din această sumă este Fundația Renașterea. Pe scurt, dacă ai un device Garmin sau orice alt device care poate fi interconectat cu Strava, e simplu să ajuți și tu echipa României să adune cât mai multe puncte în aplicația ViMove (Android sau iOS), pentru ca procentul donat din suma totală să fie cât mai mare.


Campania durează toată luna octombrie, dar poți încărca manual în ViMove app activitățile din această lună, chiar și dacă instalezi aplicația azi, de exemplu. Mai jos, detalii suplimentare, în caz de nevoie:


  • Instalezi aplicația ViMove (Android sau iOS), îți creezi un cont pe care ulterior îl asociezi contului tău Garmin Connect sau Strava.
  • În secțiunea Teams, din aplicația ViMove, te alături echipei din România > Fundația Renașterea.
  • Faci mișcare, orice-ți place ție (de la mers pe jos la golf, echitație, fotbal, alergare, ciclism etc), iar cu fiecare activitate înregistrată suma donată către Fundația Renașterea crește. Hai să clasăm România cât mai sus în topul celor 23 de țări participante, pentru ca procentul donat din suma totală să fie cât mai mare.

Cum mai poți ajuta:

  • Distribuie / postează pe rețelele sociale, invitându-ți familia/prietenii/comunitatea să se alăture și ei acestei cauze, folosind #GarminPink
  • Poartă roz în luna Octombrie. Cu cât mai intens, cu atât mai bine.
  • Donează direct către Fundația Renașterea.
  • Descarcă și utilizează Garmin Pink October Watch faces:

Mai multe informații, în articolul de pe blog-ul Garmin Romania.

Lasă un răspuns