Concurs–Câștigă un tratament SPA!

    A venit vremea primului concurs de pe al meu blog. Spuneam aici că am fost la un eveniment de la Magnolia SPA și că voi încerca un tratament, dar nu mai bine va beneficia de el o domniță/domnișoară cititoare a acestui blog? Vorba lungă, sărăcia bloggerului, deci să purcedem: Dacă ești din București spune-mi într-un comentariu [neapărat cu adresă de mail validă] ce înseamnă pentru o femeie să fie frumoasă, iar pe 15 iulie la ora 00.00 afli prin tragere la sorți dacă ai câștigat un tratament SPA – Strălucire aurie. Detalii:

 

stralucire aurie: 60′ / Pret:175 RON
Tratament pentru corp (proaspăt pregătit cu miere, scorțișoară, ierburi aromate și semințe de susan) care exfoliază și hrănește pielea, tonifică și stimulează circulația.

 

Acest articol are 11 comentarii

  1. Oana

    Pe langa faptul ca trebuie sa fie ingrijita, o femeie implinita pe toate planurile este mereu frumoasa!

  2. Dumitrita

    Grosso modo, pentru o femeie, a fi frumoasă coincide cu propria-i definiţie. Şi de aici valorificăm definiţia cum vrem. Părerea mea este că femeile frumoase, şi care sunt conştiente de acest lucru, sunt mană cerească pentru oricine, şi mai ales pentru ele însele.

  3. Mihaela P

    Se spune ca frumusetea vine din interior… Si chiar asa e de cele mai multe ori. Dar lasand asta la o parte, poti sa fii frumoasa si ingrijita si cu bani putini, ca deh, pana la urma totul se rezuma la bani… Deci, totul depinde pana la urma de fiecare femeie in parte. Nu exista femei urate ci poate, doar delasatoare.

  4. Tina

    Femeia frumoasa are incredere in fortele proprii, e carismatica si naturala. Insa, mai presus de toate, o femeie frumoasa e o femeie fericita. Pentru ca nimic nu te face mai frumos decat implinirea interioara 🙂

  5. Nico

    Iti spun ce inseamna pentru mine sa fiu frumoasa: sa ma simt bine cu mine, cu burtica mea fara patratele, cu micile vergeturi, hai, fie, si cu micile coji de mandarina de pe copse…si inca ceva….sa nu-mi pese de comentariile altora („si abdomenul nu e perfect”).
    Eu sunt frumoasa, si stii asta 😉

  6. Andreea

    Ochi mari, fata expresiva, sa nu-i fie frica sa zambeasca cu tot sufletu’. Reteta e simpla 🙂

  7. Diana

    O femeie este frumoasa, atunci cand se simte frumoasa, cand este increzatoare. De asemenea atunci cand se uita in oglinda sa poata sa-si spuna „Arat minunat!”

  8. Corina

    O femeie este frumoasa atunci cand emana sanatate si se simte bine cu sine insasi. (Asa, o definitie scurta-scurta) :p

  9. carmen

    o femeie este intodeauna frumoasa atunci cand cel de langa ea o face sa se simta speciala si iubita .. frumusetea nu tine neaparat de exterior ci de suflet …daca esti frumoasa in suflet atunci se reflecta si la exterior:)

  10. simply_M

    Trecand peste faptul ca o femeie frumoasa este in primul si-n primul rand ingrijita, pentru oamenii din jurul ei, femeia e frumoasa atunci cand ajunge acasa dupa o zi infernala si inca mai are puterea sa zambeasca, atunci cand are rabdare sa-i asculte pe cei din jurul ei, cand nu se lasa doborata de greutati, cand dragostea din sufletul ei se revarsa vizibil asupra celor dragi. Pentru propria-i persoana, femeia nu e niciodata frumoasa.

Lasă un răspuns