Asta-i pofta ce-am poftit

Bine i-a zis Cristian, mâncare în teste, pentru că a fost prima oară când am mers pe “mâna bucătarului” atunci când am comandat acasă. Adică am avut de ales ceva din meniu sau să merg pe încredere și să primesc două feluri de bază și două deserturi. Deși sunt destul de mofturos (mama știe), am zis imediat: “Vreau să fiu surprins!” Așa că în weekend, fix înainte de plecarea în oraș, a sunat mâncarea la ușă, ce personificare fac și eu… dar cred că putea să sară un cârnăcior să apese pe sonerie, nu-i bai.

Și masa a fost servită, eu pofticios, Diana bucuroasă pentru că nu avea de spălat niciun vas, ole! Cred că spun de vreo juma de an că tot vreau să mănânc niște ribs de la Hard Rock Cafe, dar tot nu ajung, ba că nu-mi fac timp, ba că mă gândesc la faptul că o masă în doi s-ar duce la două sute de lei. Promit că le voi testa într-un viitor apropiat, măcar pentru a le compara cu cele de la Graffiti Delivery and Restaurant, nu de alta, dar pentru 25 de lei porția de 400 de grame de coaste barbeque (cu tot cu salata și cartofi) am rămas uimit de cât de bune au fost. Nu pot spune același lucru și despre sufleul de ciocolată care, deși era cald și arăta binișor, nu prea m-a dat pe spate, în schimb, tarta de mere a fost bunicică, se apropia de cea făcută de mama.

Am lăsat la final Pizza, cea a casei mai exact (Pizza Graffiti – blat dublu cu interior quattro formaggi, mozzarella, sos de roșii, pui, cârnăciori, ceapă, ardei gras, măsline – 22 de lei * 32cm). Dacă eu am fost cel care “s-a ocupat” de coaste, Diana a fost cea care a exclamat prima cât de bună e pizza. I-am împărtășit părerea când am văzut cât de bine arăta brânza din interiorul blatului. Poate greșesc, dar eu mereu am spus că blatul contează foarte mult și face o pizza să fie gustoasă. Excelentă pizza, excelentă și destul de mare pentru două persoane (care mănâncă puțin, să nu se înțeleagă eronat).

Graffiti Delivery e situat pe lângă Plaza și livrează (în special) în Sectorul 6, dar pentru o comandă mai măricică, se pot onora comezi în tot Bucureștiul. Detalii pe site.

 

  

Lasă un răspuns